Pregled CeraVe: krema za vlaženje

Pregled CeraVe: krema za vlaženje

Ako se niste pronašli u uredu dermatologa ili ste primili recenziju od prijatelja, možda niste čuli za CeraVe hidratantnu kremu. Ako još uvijek tražite hidratantnu kremu koja radi jer imate osjetljivu kožu, psorijazu ili vrlo suhu kožu, nemojte odustati dok ne isprobate CeraVe hidratantnu kremu. Svi CeraVe proizvodi su izvrsni za osjetljivu kožu.

Koji tip kože treba koristiti CeraVe krema za vlaženje?

CeraVe krema za vlaženje je jedno od onih zlatnih blaga u njezi kože koje nisu dovoljno ljudi poznati.

Ja osobno nikada nisam čuo za proizvod do sastanka s mojim dermatologom prije nekoliko godina. Bio sam na lijekovima za odrasle akne, a moja je koža bila tako suha. Poslao me kući s nekoliko uzoraka, a nakon prve uporabe CeraVea, bio sam zakačen. Mislio sam da je to bio poseban "dermatolog preporučio" hidratantnu kavu da ću morati izvući mnogo novca, ali iznenađujuće je bilo ispod 15 dolara.

No, ovaj hidratantni kremasti sloj ne samo da je savršen za suhu kožu kao i ja, također je izvrstan za osjetljivu kožu, psorijazu i mnoge druge uvjete kože. Čak i ako nemate posebnih problema s kožom, to će vam pomoći i kao učinkovita i hidratantna hidratantna krema. CeraVe je tako nježan da ga pedijatri često preporučuju za bebe i djecu s ekcemom.

CeraVe pogoduje vašoj koži

CeraVe su razvili dermatolozi i koriste patentiranu formulaciju koja pruža zaštitnu barijeru na površini kože.

Ova posebna formulacija, nazvana Multivesicular Emulsion, osigurava da će se hidratantna tvar oslobađa tijekom cijelog dana za cjelovitu hidrataciju dana. CeraVe također koristi Ceramides koji pomažu zadržati vodu u koži. Naša koža prirodno sadrži ceramide koje se s vremenom počinju iscrpiti pa ih moramo dodati natrag u našu kožu tako da naša koža bude zdrava i hidratirana.

CeraVe proizvodi sadrže 3 različita ceramida koji pomažu ne samo da štite kožu, nego i održavaju cijelu kožu tijekom cijelog dana.

To je posebno dobro za one s izrazito suhom kožom ili kožom koja se suši na pola puta tijekom dana. Jedna aplikacija trajat će cijeli dan. CevaVe hidratantna krema je bez mirisa, tako da oni osjetljivi na miris u svojim proizvodima za njegu kože mogu pokušati s lakoćom. Ovaj proizvod će također dobro funkcionirati za osobe koje su podvrgnute kemoterapiji i doživljavaju teške suhe kože kao rezultat toga.

Ovaj proizvod je hidratantno tijelo cijelog tijela; možete ga koristiti na vašem licu, kao i ostatku vašeg tijela. Znam da se mnogi od vas mogu drhtati ideji stavljanja istog vrhnja na vaše lice i svoje tijelo, ali morat ćete mi se pouzdati i probati; nećete biti razočarani. Nisam sama po svojoj ljubavi prema CeraVe; 29 od 32 recenzija kupaca na Drugstore.com je dao ovaj proizvod 5 zvjezdica.

Uz takav niski trošak za takav visokokvalitetni proizvod, vrijeme je da prođe riječ. Samo zapamtite, nema SPF zaštitu od sunca, stoga ne zaboravite zaštititi svoje lice.

Ostali CeraVe proizvodi

CeraVe ima cijelu liniju proizvoda koji će voditi brigu o vašoj koži od glave do pete. Baš kao što je gore spomenuto ovlaživač za vlaženje većina njihovih proizvoda prikladna je čak i najosjetljivijoj koži i onima koji pate od stanja kože kao što je ekcem.

 Čak imaju hidratantni proizvod samo za ekcem i pranje tijela za ekcem. Osim toga, CeraVe vam je pokriveno kada je u pitanju hidratantna i zaštita od sunca s CeraVe Moisturizing losionom losionom AM, SPF 30. Njihova linija proizvoda uključuje i hidratantna sredstva za čišćenje i losion za tijelo koji obnavlja i omekšava kožu. Čak imaju i pjenušavo sredstvo za čišćenje lica za normalnu masnu kožu. Konačno, oni imaju ljekovitu mast za one extra suhe i grube mrlje koje trebaju neke TLC.

Ažurirano od strane Hanah Tetro

No Replies to "Pregled CeraVe: krema za vlaženje"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    + 35 = 40