Zašto biste trebali ukloniti (ne obrijati) svoju stidnu kosu | insightyv.com

Zašto biste trebali ukloniti (ne obrijati) svoju stidnu kosu

Zašto biste trebali ukloniti (ne obrijati) svoju stidnu kosu

Zašto se obratiti za podrezivanje stidne dlake? Brijanje se oslobađa kose i koža je glatka, barem za dan ili tako. No, brijanje često dolazi s cijenom. Umjesto da briše sve, mnogi muškarci i žene podrezuju cijeli dio regije ili dio regije da bi izgledali više pomagao, izbjegavajući nuspojave koje britve mogu nanijeti.

Prednosti obrezivanje stidne kose nad brijanje

  • Nema brušenog plamena. Budući da se kosa obrezuje, a britva ne dira kožu, ne morate se brinuti zbog toga što postaje nadraženu i crvenu.
  • Manje šanse za udaranje britva. Kosa može i dalje rasti natrag u kožu bez brijanja, ali ćete imati mnogo manje vjerojatnosti da dobijete bumps ili urastao dlačice od obrade sami. Međutim, što je kraći, smanjit će se šanse za dobivanje udaraca (pogledajte proizvode koji se bore protiv grčeva).
  • Nema prečica. Dobivanje noktiju i rezova dovoljno je loše na nogama, licu ili pazuznici. No, rezovi u bikinijskoj zoni mogu biti iznimno bolni. Ovo je osobito bolno za muškarce koji mogu završiti napadanjem genitalija (pročitajte više).
  • Manje svrbež. Zbog nježne prirode kože dolje, područje često dobiva svrbež nakon brijanja kada se počinje rasti – sve prerano. To se obično događa pri brijanju prvih nekoliko puta.

Imate mogućnosti

Nisi samo zaglavljen između samo podrezivanja ili brijanja. Postoje mnoge mogućnosti koje će trajati nekoliko tjedana ili čak i trajno možete pročitati u: Kako ukloniti stidne kose.

No Replies to "Zašto biste trebali ukloniti (ne obrijati) svoju stidnu kosu"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    84 − = 81