Što je Dermaplaning i zašto ne znam o tome? | insightyv.com

Što je Dermaplaning i zašto ne znam o tome?

Što je Dermaplaning i zašto ne znam o tome?

Dermaplaning je postupak uklanjanja vanjskog sloja kože i uklanjanja nježne kose koju obično nazivamo breskvom. To je brza usluga koja se obično izvodi na licu. Obučeni i medicinski nadzirani estetičar koristi skalpel i mekani dodir, struganje površinom kože pomoću laganih pernatih poteza.

Zašto ga dobiti??

Dermaplaning ne samo da se oslobađa breskve na licu, već i ljušti uklanjanje mrtvih stanica kože na najudaljenijem sloju.

To je velika mogućnost za one koji žele duboko piling, ali ne smiju se koristiti piling sredstva na koži zbog nuspojava. To može biti zbog zdravstvenog stanja ili trudnoće ili skrbi.

Kako se uspoređuje s tradicionalnim brijanje

Dakle, ako se dermaplaning samo čini kao vrlo fancy i skup način za brijanje, onda ste gotovo u pravu. Prava razlika je razina pilinga. Tehničar može utvrditi koliko duboko ravnati kožu, gdje se britva može ići samo toliko daleko.

Brijanje se može obavljati svaki dan, dok dermaplaning definitivno ne treba. Morate pričekati dva tjedna prije sljedeće sesije. Iako je krema za sunčanje važna za svakoga, vrlo je važno nakon dobivanja ove usluge jer je koža vrlo osjetljiva na sunce i hiperpigmentiranje (tamne kože) moguće.

Brijanje može biti zastrašujuće za neke, jer postoji mit o tome da će se kosa vratiti leđa i tamnije.

Ovo nije slučaj. Razlog zbog kojeg može izgledati deblji i tamniji je jer će britva uzrokovati tupu rub. Tikvog ruba je ono što može uzrokovati da se kosa izgleda i osjeća gušća.

Zašto ne znam o tome?

Dermaplaning se obično ne nudi u većini salona i lječilišta. Neke liječničke ordinacije i medispas pružit će ovu uslugu.

Općenito, estetičari čak ne znaju za to jer mogu biti izvan dosega prakse u njihovoj državi, a koriste mikrodermoabraziju ili kemijske peels kako bi pružili duboke tretmane za piling.

Troškovi

Dermaplaning cijene kreću se od 75 do 150 dolara i više. Većina liječničkih ureda ili medispas koji ga imaju na jelovniku ponudit će joj kemijsku ljusku ili lice, jer dopušta drugim proizvodima da potone dublje u kožu s ciljem bržih ili boljih rezultata. U svakom slučaju, pobrinite se da je tehničar / estetičar dobro osposobljen i da je udoban za ono što rade.

Razmislite o ovome

Kladim se da si sebi rekla da ćeš ih samo brijati i ukloniti onu breskvu i dobiti dobar piling. Ne preporučujemo ženama brijanje lica, osim ako je hitna situacija ili prolazite kroz lasersko uklanjanje dlaka ili elektrolizu gdje je to jedna od vaših jedinih opcija za uklanjanje dlaka.

Ako koristite britvu na licu iz bilo kojeg razloga, slijedite pravila brijanja kao i vi s drugim dijelovima tijela. Prvo, provjerite je li vaše lice čisto. Inače, možete dopustiti bakterije u male rezove i to može uzrokovati infekciju. Nikada nemojte koristiti oštar nož.

Uvijek nanesite kremu za brijanje ili gel na vlažnu kožu prije brijanja, čak i ako ima samo prljavština.

Brijanje sa suhim ručnim britvama može uzrokovati opekline ili osip, koji se uvijek ne pojavljuje odmah.

Brijanje također ljušti kožu, ali ne tako duboko kao dermaplaning. Međutim, oba mogu uzrokovati oštećenja kože, ostavljajući ožiljke ili infekcije. Da biste pogledali druge mogućnosti s privremenog na trajno, pogledajte: Kako ukloniti kosu lica.

Uklanjanje kose stoljećima je bila tajna ljepote. Zapamtite kada odabir uvijek ide s oprezom i provjerite je li sigurnost na vrhu popisa. Imajte na umu da mnogi načini uklanjanja kose također ljuštiti kožu, nešto više od drugih. Dakle, s vašom bezlatnom kožom, sjetite se krema za sunčanje može biti vaš najbolji prijatelj.

No Replies to "Što je Dermaplaning i zašto ne znam o tome?"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    + 28 = 35