Radi li eRazor bikini brijač? | insightyv.com

Radi li eRazor bikini brijač?

Radi li eRazor bikini brijač?

Donja linija

Hair eRazor Fuzion je svestran mali alat koji daje blisku buku s ograničenim vremenom i bez vode. Mnogo je snage na dlanu s ovim lošim dječakom! To je sveobuhvatni trimer i brijač koji je mali, prikladan i punjen. Najbolji dio je da nema kabela ili stanica za punjenje koje treba brinuti.

prozodija:

 • Jednostavan za korištenje
 • Mali i praktičan

kontra:

 • Skup
 • Malo slab

  Opis:

  • Proizvođač: Uređivači slika
  • Upotreba: Električni aparat za brijanje i trimer
  • Mogućnosti: Boje oniksa, safirsa i rubina

   

  Pregled: Hair eRazor Fuzion stidni brijanje i trimer

  Ovaj uređaj je aparat za brijanje u rotacijskom stilu s ugrađenim trimerom. Trimer stoji poput utikača. Pritiskom gumba, trimer se pomiče prema gore i isti gumb za napajanje radi. Jedina stvar koju trebate zadržati je utičnica. Čepovi su klizali ravno iz dna i odložili se kad ste završili s punjenjem.

  Ustanovio sam da je to malo prigušen osjećaj kada guraš gumb trima. Ali jednom u poziciji, to radi veliki posao.

  Bikini zona za brijanje – za žene i muškarce

  Fuzion radi sjajno na bikinijskoj liniji. Trimer je mali i može doista doći do onih područja koja su teško doći s britvom. I dalje ćete morati učiniti pola plié ili pola rasprostrti, ali za razliku od britve, možete jednostavno trim. Ne treba se brinuti o tome da vam je uklonjena koža.

  Ljudi, skrotum se dogodio da se ne podudara s ovim sićušnim svetim. To je učinio posao i sve dok je koža bila napeta, nije bilo problema. Ako vas britavac plaši na ovom području, to je nevjerojatna alternativa koja djeluje jednako dobro. Gospodo, ne boj se uklanjanja dlake.

  Koliko blizu?

  Korištenje titana rotirajuće oštrice aparata za brijanje može pružiti vrlo lijepo brijanje bez brušenja. Nema crvenila, nema bumps. Malo je teško dobiti blijesak na vrhu vaših unutrašnjih nogu bez da se ponekad neugodno i uvijek neugodna noga širi, no moguće je i bez boli mogu dodati.

  Sada, dlake ne daju glatka brijanja, ali je vrlo blizu (vidi više: Privatno područje za brijanje). Bio je to čudotvorac za one last minute koji se briju pred plažom. Budući da ne iritira kožu, možete brijati, a ne dobiti osjećaj peckanja i gorenja iz slane vode. Možete ga baciti u torbicu i dotjerati prema potrebi.

  Imao sam jedan primjer kad sam osjetio malo tegljača i povlačenjem kose. Bilo je to potpuno moja krivica jer je držanje kože napeto potrebno za bilo koji aparat za brijanje, ali pokušavala sam vidjeti hoće li to povući. Osim toga, bio sam bezbolan!

  Kako o tim nogama?

  Čini se da je uređaj stavljen na tržište u smjeru brijanja područja bikini, ali se može koristiti i na drugim područjima. Mučila sam nogu muškog prijatelja. Da, samo jedna noga. Ubrzo sam se obrijao i obrijao i nije bilo dokaza o brijaču osim nedostatka dlake. Od nogu do njegove suprotne ruke, bez napora sam uklonio kosu od postojanja.

  Bilo je brzo i jednostavno, bez vode i bez boli.

  Dlaka lica dobiva … i to ne

  Područje na kojem sam nedostajalo bilo je područje lica (vidi više: Kako ukloniti kosu lica) na nekoga s finom kosom vellusa. Znaš, plavu meku kosu koja vas izmiče u ogledalu u kupaonici, ali se ističe u automobilskom ogledalu … čini se da se kosa krije i skriva iz Fuziona. Ali bilo je sjajno na gruboj kosi. Jedna tamna kosa koja se pričvršćuje i odjednom je četvrtina dugačak, nema šanse protiv ovog aparata za brijanje.

  Usporedi cijene

  Objavljivanje: Pregled uzoraka je dostavio proizvođač. Više informacija potražite u našoj etickoj politici.

  No Replies to "Radi li eRazor bikini brijač?"

   Leave a reply

   Your email address will not be published.

   31 + = 35