Je li njegov odnos završen? 5 načina da znate za sigurno | insightyv.com

Je li njegov odnos završen? 5 načina da znate za sigurno

Je li njegov odnos završen? 5 načina da znate za sigurno

Vaš muž je imao vezu. Kaže da je gotovo, a vas dvoje ste zajedno odlučili vratiti brak i raditi na obnovi povjerenja. Da bi se to dogodilo, morat će prekinuti svaki kontakt s drugom ženom. Morat će vam dokazati da je njegova veza završena

Budući da ste izgubili potpuno povjerenje u njega, posljednja stvar koju mu pouzdate u njega je, bilo što. Zbog toga je u nastavku popis stvari koje možete zatražiti kako bi dokazao da je prekinuo kontakt s drugom ženom i ne namjerava je ponovno vidjeti.

5 stvari koje će vam pomoći da se osjećate manje osjetljivima kada je riječ o kontaktu druge žene sa svojim mužem:

1. Recite mu da želite pristup svom telefonu, računima e-pošte i računima društvenih medija. To bi značilo da mu podijelite svoje lozinke i da ste u mogućnosti provjeriti te račune po vašoj volji. 

2. Zamolite ga da joj pošalje e-mail, u vašoj nazočnosti, i recite joj da je veza gotova. Moraju biti specifični zbog činjenice da neće biti daljnjih veza putem teksta, telefona i e-pošte ili osobno. Nakon što je to učinio pratiti svoj račun e-pošte za bilo koji odgovor od nje. Ako ona odgovori da je u vašem pravu za odgovor i obavijestite je da više ne može utjecati na vaš brak.

3. Gledajte ga dok izbriše broj s telefona i njezinu adresu s računa e-pošte. Također ćete htjeti da je ukloni iz svih društvenih medija. Kad je to moguće na e-mail i društvenim medijima inzistiraju da je on blokira od toga da ga ne može kontaktirati.

4. Za dodatnu zaštitu možete inzistirati na promjeni adrese e-pošte i telefonskog broja. Pobrinite se da je njegov stari račun e-pošte izbrisan i da imate pristup svom novom računu. Nakon što on ima novi telefonski broj, provjerite svoj račun s pružateljem mobilnog telefona za svoj broj da biste bili sigurni da druga žena ne može pristupiti novom broju i da komunikacija nastavi.

 

5. Ako on i druga žena zajedno rade, recite mu da želite dokaz da imaju ograničen kontakt na poslu. Ako to podrazumijeva da razotkrije aferu svom šefu, neka bude. Ako je bio zabrinut zbog ugleda na poslu, ne bi započeo aferu.

Ne vjerujem u razmišljanje o tome kako vaše potrebe utječu na obnovu povjerenja. Neki stručnjaci savjetuju ženama da ne stavljaju previše pritiska na svog supruga. Nisam siguran kako se povjerenje može obnoviti dok ste 100% sigurni da je veza završila i, u nekim situacijama, to može značiti da radi stvari koje mu je neugodno.
 
Ako vaš brak će preživjeti svoju nevjeru, cilj mora biti liječiti ranu na brak. Ne možete početi zacjeljivati ​​tu ranu dok druga žena nije potpuno iz slike. Nemojte se iznenaditi ako je teško oštetiti. Može potrajati nekoliko trenutaka i počinje da se on može probiti čisto.

Kako reći da više nije u kontaktu s drugom ženom:

1. Kada se dragovoljno bavi iskrenim diskursom o vezi i što treba učiniti kako bi se vratio brak.

2. Ne odbacuje vaše osjećaje o vezi i vašu potrebu za razgovorom o tim osjećajima.

Budući da ste spremni slušati i potvrditi svoje osjećaje, on preuzima odgovornost za svoje štetno ponašanje. 

3. Dvoje ste identificirali probleme u vašem braku koji trebaju biti fiksni i aktivno rade zajedno kako bi se te promjene mijenjale. 

4. Oboje se usredotočite na ono što drugima čini sretnima.

Ponovna izgradnja povjerenja nakon afere traži vremena. Dolazi jedan korak u isto vrijeme. Budite strpljivi kod sebe i njega. Moći ćete reći u vašem crijevima da li ste oboje na istoj stranici kada je riječ o spašavanju braka. 

No Replies to "Je li njegov odnos završen? 5 načina da znate za sigurno"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    + 4 = 5