Najljepši prstenovi za angažman – insightyv.com

Najljepši prstenovi za angažman

Odabir angažiranog prstena nije jednostavan zadatak! Postoji toliko mnogo stilova, rezova i još mnogo toga. Ne samo to, nego i kao prsten koji će se nositi sve vrijeme je super važno da je nevjesta da ga voli. Danas smo sastavili 21 od najljepših prstenova za angažman. Ovdje postoji prsten za svakoga od jednostavnog do elegantnog do blistavog blinga. Dakle, hoće li vaš odlazak pitati nekoga, samo pregledavaju ili želite dati vašem partneru savjet da pogledate ove zapanjujući prstenovi.

1. Krušni dijamantni prsten

Prvo, imamo ovaj dijamantni angažman prsten u obliku kruške. Prsten je jednostavan u dizajnu, ali izgleda zapanjujuće. Veliki dijamant je lijep i blistav će sjajiti. Bilo bi savršen izbor za žene koji žele prsten koji će se vikati.

Kruška Shaped Diamond Ring

2. Pjenušava ovalni dijamantni prsten

Zatim imamo veliki ovalni dijamantni angažman prsten. Ovalni dijamanti prilično su tradicionalni rez i svi će odgovarati svima. Budući da je prsten veliki, to bi bio velik izbor za dame koji vole nakit i dijamante. Ovo je prsten koji će napraviti izjavu.

pjenušav Oval Diamond Ring

3. Antikni inspirirani rubin i dijamantni prsten

Naša ideja za angažman prsten je savršena za nekoga tko voli vintage modu i nakit. Zlatni prsten ima dijamante s halo rubinom. Ima antički izgled i dizajn je zadivljujući. Ovaj prsten je savršen za žene koje vole jedinstveni nakit.

Antički Inspired Ruby and Diamond Ring

4. Lijepni dijamantni prsten od jastuka

Tu su nakit trgovine vani da će običaj napraviti prsten. Možete stvoriti zapanjujući prsten poput ovog. Ovaj prsten je bijelo zlato i ima dijamantni pojas. Tu je i dijamantni halo i dijamant s dijamantom jastuka u sredini. To je lijep i elegantan dizajn koji bi svaka žena voljela nositi.

Prilično Cushion Cut Diamond Ring

5. Lijepa cvjetni dijamantni prsten

Tražite jedinstveni prsten koji nije klasičan i tradicionalni dijamant? Zatim ovaj prsten može biti za vas. Prsten je ručno izrađen i ima dijamantni pojas s srebrnim i dijamantnim cvjetnim dizajnom. Volimo cvjetni dizajn jer je elegantan i ženstven. Ovo bi izgledalo lijepo na svakoj dami.

Lijep Floral Diamond Ring

6. Morganiti prsten

Angažirani prstenovi ne moraju biti samo dijamanti. Možete odabrati i druge kamenje. Ovaj sljedeći prsten ima kamen morganita koji je okružen dijamantima i diamond halo. Kombinacija boja u ovom prstenu upravo je zapanjujuća. Takav dizajn bi izgledao zapanjujuće s ostalim dragim kamenjem poput rubina.

Morganite Engagement Ring Idea

7. Princess Angažman Prsten

Svaka žena želi biti princeza na svom velikom danu. Naša iduća ideja prstena ovdje će se osjećati kao princeza svaki dan. Ovaj zlatni prsten ima cvjetni dizajn s lijepim ružičastim draguljima u sredini. Izgleda kao nešto iz bajke. Ovakav prsten bi odgovaralo svakoj dami.

Zlato and Pink Princess Engagement Ring

8. Twist Angažman Prsten

Naš sljedeći prsten ima jedinstveni oblik twist. Prsten je srebrni, a srebrni se pojas vrti s dijamantnim trakom. Ima zadivljujući dijamant. Obožavamo ovaj dizajn jer je jedan od nekih vrsta, ima blještavilo i još uvijek ima tradicionalnu atmosferu. Mogao bi imati ovakav prsten u zlatu ili s drugim dijamantima.

uvrnut Engagement Ring with Rhinestones

9. Zapanjujući okrugli dijamantni prsten

Ako želite prsten koji će primijetiti i da će se vositi, tada bi ovaj stil prsten mogao biti za vas. Prsten je jednostavan i tradicionalan, ali ima vrlo veliki okrugli dijamant. Ovo je savršeno za žene koje vole bling. Stoga, pokazajte svojim partnerima da im daju savjet.

Zadivljujući Round Diamond Engagement Ring

10. Prekrasan plavi dijamantni prsten

Zatim imamo ukusnu i elegantnu prstenastu ideju. Prsten ima tanki srebrni i dijamantni pojas s prekrasnim plavim dijamantom koji sjedi na vrhu. Suptilna plava boja dobro odgovara bijelim dijamantima. Ovo je sjajno i lijepo prsten. Mogao bi imati takav prsten s bilo kojim plavim dijamantnim oblikom.

Lijep Blue Diamond Ring

No Replies to "Najljepši prstenovi za angažman"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.