25 Badass Rib tetovaže da nadahnjuju vašu sljedeću tintu – insightyv.com

25 Badass Rib tetovaže da nadahnjuju vašu sljedeću tintu

Rib tetovaže izgledaju nevjerojatno! Možete prikazati tetovažu off ili ga pokriti i to će izgledati super stilski. Iako su ove tetovaže izgledaju sjajno, poznato je da su bolne, ali ćete završiti fantastičnim komadom tijela. Uostalom, bez boli, nema dobitka. Volimo ove rebra tetovaže i mislite da ćete tako previše, pronašli smo 25 od baddest rebro tetovaže za žene. Postoji nešto za sve, uključujući životinjsku umjetnost i lijepe cvjetne komade.

1. Velika cvjetna rebara Tattoo

Naša prva tattoo ideja za rebra je ovaj lijepi cvjetni dizajn. Cvjetovi su peonije, a cijela tetovaža je crna tinta. Ovo je prekrasna tetovaža i možete ga ponovno stvoriti na nekoliko načina. Možda biste mogli imati veliku sličnu tetovažu ili koristiti manje cvijeća ili čak dodati malo boje.

veliki Floral Rib Tattoo

2. Lijepa leptir rebara Tattoo Idea

Leptiri su simbol slobode, nade, života i romantike. Dakle, nije iznenađenje da su ova lijepa stvorenja popularna u dizajnu tetovaža. Ova sljedeća rebrasta ideja ima leptir crne boje s krilcima na uzorku. To je zapanjujući primjer rebra tetovaža i možete preuzeti inspiraciju iz ovoga i imati manji leptir stvoren ili odabrati različite uzorke i boje.

Lijep Butterfly Rib Tattoo Idea

3. Riba Cage akvarel Tattoo

Zatim imamo hladnu akvarelnu tetovažu. Volimo akvarelne tetovaže jer izgledaju kao umjetnička djela na platnu, kao što je umjetnik slikao dizajn na kožu. Ova tehnika izgleda posebno lijepo s cvjetnim dizajnom, stvarno bilježi kako su nježni cvjetovi. Evo zapanjujućeg primjera cvjetne rebra, takav izgled izgleda nevjerojatno za svakoga.

Rebro Cage Water Color Tattoo

4. Mala valovska tetovaža

Tražite suptilnu, ali slatku tetovažu? Tada bi ta ideja mogla biti za vas. Na crte je tetoviran mali crni val tinte. Oblik valova može imati mnoga značenja od ljubavi prema oceanu kao da je simbol života. Također možete imati šarene valove stvorene ili možda veći dizajn.

Mali Wave Tattoo for Ribs

5. Oblaganje Tattoo Design Karta

Naša je ideja za globetrottere. Ovdje imamo karte s rebrasta tetovaža. Također ima mali citat oko ruba koji glasi “snovi se ostvaruju”. Ovo je fantastična ideja tetovaža za svakoga tko voli putovati. Možete ga učiniti jedinstvenim odabirom različitih dizajn karata ili dodavanjem svoje omiljene ponude.

Akvarel, Side Rib Map Tattoo Idea

6. Slatka ideja dizajna planeta

Ljubavni prostor i planete? Tada je ova sljedeća rebra tetovaža za vas! Ovdje imamo slatki dizajn Saturn. Možete preuzeti inspiraciju i odabrati sličnu tetovažu ili možete odabrati neki drugi planet. Ako ste htjeli veliki komad body art, mogli biste čak imati i Sunčev sustav!

sladak Planet Rib Tattoo Idea

7. Cvijeće i ptica Rib Tattoo Idea

Zatim imamo ideju za cvijet i pticu. Ovo je lijepa tetovaža koja bi izgledala iznenađujuće na svakome. Ipak postoje mnoge mogućnosti dizajna kako bi vam umjetnost bila jedinstvena za vas. Možete odabrati drugu pticu ili različite cvjetove ili dodati neku boju. Volimo ovaj dizajn inspiriran prirodom.

Cvijet Rib Tattoo

8. Lioness Tattoo Idea

Pokažite koliko su žestoki i jaki s lavinom tetovaža! I muški i ženski lavovi su simbol hrabrosti i ponosa pa nije iznenađenje da su inspirirali mnoge tetovaže. Ova rebra tetovaža ima vrlo umjetničku lavu. To je lijep komad umjetnosti koji bi izgledao iznenađujuće bilo tko.

Lavica Rib Tattoo Idea

9. Velika svjetlost Tattoo Bright Rib Riba

Tražite živopisan dizajn rebrene tetovaže? Tada bi ova sljedeća ideja mogla biti za vas. Ovdje imamo ružičastu cvjetnu rebro tetovažu. Ovo je izjava i lijep komad. Možete stvoriti sličan dizajn ili odabrati različite cvjetove u omiljenim bojama.

veliki Bright Flower Rib Tattoo

10. Creative Lotus Rib Tattoo

Lotus tetovaže su smislene i izgledaju lijepo. Mnogo je slatkih dizajna koje možete izabrati, ali naš sljedeći je jedinstven. Ova rebra tetovaža je vrlo umjetnička i kreativna i svima će odgovarati. Iz ovog možete inspiraciju i odabrati sličan dizajn cvijeća umjesto vanjskih uzoraka.

kreativan Lotus Rib Tattoo Idea

No Replies to "25 Badass Rib tetovaže da nadahnjuju vašu sljedeću tintu"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.