7 najbolja omekšavajuća maskara za kratke trepavice | insightyv.com

7 najbolja omekšavajuća maskara za kratke trepavice

Jeste li prokleti s previše kratkim i tvrdokornim trepavicama? Nemate vremena primjenjivati ​​krivotvorine svaki dan? Sanjivanje o prirodnim izgledima, dugim trepavicama? Nisi sam. Svaka druga djevojka na svijetu nije zadovoljena svojim trepavicama. Srećom za nas, postoje neke nevjerojatne proizvode na tržištu koje nam mogu pomoći postići trepavice koje vidimo na slavnim osobama. Naši trepavice nikad ne mogu biti predugo, desnice?

Pogledajte naš popis najboljih 10 najboljih izdvojenih maskara za zavidne, duge trepavice. U svaki džep uključili smo neke od ljekarnika i vrhunske maskare. Vi ste korak bliže iznenađujućim trepavicama. Jesi li spreman?

1. Eyeko Curl & Hold Mascara

Ako želite dramatične, curl i plump trepavice, morate probati Eyeko Curl & Hold maskara. Nakon samo jednog kaputa, vaše će trepavice biti savijene i podignute. Vaše trepavice ne bi bile samo super dugački, već i hidratizirane. Curvy četkica je dizajnirana kako bi se smanjili smudges i povećali duljinu vaših trepavica.

Eyeko maskara je upakirana u cijeđenje cijevi – možete upotrijebiti svaku posljednju kapljicu.

Eyeko-London-maskara

 2. Givenchy Phenomen’Eyes Mascara

Neke žene kažu da je ovo stvarno najbolja maskara ikad. Zašto je tako? Givenchy je predstavio cijeli novi dizajn četke za maskaru. Njihov četkica je mala loptica u obliku kugle i omogućuje visoku preciznost. Givenchy je dokazao da velika četkica ne znači velike trepavice. S manjim četkicama ćete moći uhvatiti najluksuznije trepavice i učiniti ih duljim i debljim.

Ova vrsta četke je nova na tržištu tako da je potrebno praksa. Nakon što ga probati, vaša lovina za maskare će biti gotova!

Givenchy-fenomen'eyes-Mascara

3. Maybelline Illegal Length Mascara

Ova zadivljujuća maskara učinit će da vaše oči izgledaju fantastično i glamurozno. Ako imate izuzetno kratke trepavice, Maybelline je ovdje da pomogne. Još jedna nevjerojatna stvar oko ove maskare je – cijena. Može se pronaći za manje od 10 USD. Ne morate trošiti 30 dolara na stijene dugačke prirodne izgleda trepavica.

To čini vaše trepavice izgledaju duže i lako se primjenjuju. Tko bi mogao tražiti nešto više? Razbiti zakon produljenja trepavica!

Maybelline New-York-Ilegalna-Dužina-maskara

4. Kardashian Beauty Quickie Mascara

Kim Kardashian je također veliki ljubitelj dugih i glamuroznih trepavica. Njezine trepavice uvijek izgledaju savršeno i prirodno. Koristi li svoj proizvod? Pa, to ne možemo tvrditi.

‘Quickie’ maskara je kovrčava i produljujuća maskara. To je pristupačno i daje vaše trepavice sve što im je potrebno – volumen, boja i duljina. Jedinstven dizajniran četkica je savršen jer odvaja vaše trepavice i daje im istovremeno lažno djelovanje lesa! Ako vam se sviđa dramatičan izgled, kao i sestre Kardashian, vaša sljedeća maskara svakako bi trebala biti “Quickie”.

Kardashian_Beauty_The_Quickie_Mascara

5. NYX let sa mnom maskare

‘Fly with me’ maskara produljuje maskaru s laganom formulom i zanimljivim četkom za oblikovanje. Kist je ravno i tanak na početku s velikom žaruljom na kraju. Uspješno se proteže trepavice ostavljajući ih odvojeno i čiste.

Nikta-Fly-S-me-maskara

6. Maybelline Volum’Express Rocket Mascara

Ne možete pogriješiti s Maybelline maskarama. Za nas je najbolja Maybelline maskara “Rocket Mascara”. Ova vodoinstalatna maskara ovog ljekarni će držati vaše trepavice na mjestu i ne bi ih vagati kao neke druge maskare na tržištu.

Od vodootporne je savršen za žene koje trebaju maskaru koja traje cijeli dan bez mrvljenja i mrlja. S njom, nećete izgledati kao rakun kad idete na zabavu. Jeste li spremni na komplimente na svojim trepavicama?

Maybelline-volum-express-raketa maskara

7. Lancome Definicils

Svojom kremastom konzistencijom Lancome maskarka će dati definiciju, dodir volumena i duljinu na vaše trepavice. Ne skuplja se, ne mrlja i ne odbaci i definira svaku trepavicu. Vaši će trepavice biti smiješno dugo pomislili cijeli dan. Važno je reći da se lako dolazi s kraja dana.

Lancôme-Definicils-High-Definition-maskara

Ako ste bolesni od loših maskara koji ne rade posao, probajte jedan od tih i kratke trepavice će biti zaboravljene.

No Replies to "7 najbolja omekšavajuća maskara za kratke trepavice"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    4 + 2 =