Oduševljenje marinskih korpusa i standardi za kosu lica | insightyv.com

Oduševljenje marinskih korpusa i standardi za kosu lica

Oduševljenje marinskih korpusa i standardi za kosu lica

Standardi pomorskih korpusa zahtijevaju da se kosa ravnomjerno mjeri od nule dužine na rubu kose bez ikakvih obrisa ili rubova. Kosa ne smije biti duže od tri inča ili biti oblikovana na način da bilo koja kosa izlazi iz vlasišta više od dva centimetra. Kosa mora biti oblikovana tako da ne izlazi ispod ispravno istrošenog pokrivala za glavu na neugodan način.

Lijevani ogrebotine ne smiju biti toliko dugo da se prošire pokraj gornjeg otvora uha i ne mogu biti oblikovane tako da bi zapalile ili došle do točke.

Duljina dlaka šupljine ne smije biti veća od 1/8 inča.

Muški marinci ne moraju imati kosu pričvršćenu na vlasište po cijeloj glavi, osim kada se trenira za obuku. Muški marinac može brijati cijelu glavu.

Zabranjeni stilovi

Zabranjene su sve neobične ili trendovske frizure ili stilove jer otežavaju uniformnost tima. Kosa mora biti u skladu s prirodnim oblikom glave bez pletenica ili šiljaka. Mohawks, suzavci, potkovice koji ostavljaju veliku ćelavu površinu na vrhu glave. Urezivanje ili dizajni nisu dopušteni. Nije dopuštena neprirodna boja kose. Ako se koristi boja kose, kosa mora nadopuniti ten.

Morska dlake na licu

Lice Marine mora biti obrijan. Iznimka od ovog pravila je da se brkovi mogu nositi. Brkovi se ne smiju protezati iza ugla usta, a duljina ne smije prelaziti 1/2 inča.

Najčešći šišanje pomorskog korpusa

Popularni izbor frizura, zapravo mornarski stil potpisa, je tradicionalna visoka i čvrsta frizura u kojoj je kosa obrijana čistom na stranama i natrag do točke u kojoj glava počinje okrugle na vrhu.

Gornji dio glave obično je kratki klesar za rezanje i nošen kako bi bio u skladu s oblikom glave.

No Replies to "Oduševljenje marinskih korpusa i standardi za kosu lica"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    5 + 1 =