PREGLED: Freeman Ljepota avokada i zobena kaša – insightyv.com

PREGLED: Freeman Ljepota avokada i zobena kaša

Maske za lice su sjajan način pružanja vaše kože poticaj. Maska može hidratizirati suhu, suhu kožu ili se osloboditi suvišnog ulja koji sjedi na vašoj koži. Maske također mogu ublažiti crvenu, nadraženu kožu za nekoliko minuta. Imajući pravu masku za lice na rukama može stvoriti svijet razlike kad je u pitanju vaša koža.

Avokado i zobena mljevena zemlja od Freeman Beauty’s Feeling Lijepa linija je glina maska ​​za lice koja je najprikladnija za one s masnom ili kombinacijom kože.

Izbjegava nečistoće iz pore, dok ostavlja vašu kožu super glatkom i čistom. Tko bi mogao tražiti više?

Opis i upute

Freeman Beauty: Avokado i zoboljka Clay Mask najbolje se upotrebljavaju dva do tri puta tjedno od onih s masnom ili kombinacijom kože. Maska je tipična zelena glina maska ​​za lice koja se stvrdnjava dok se suši na vašoj koži. Širi se na vašu kožu vrlo jednostavno, a sve što vam treba za cijelo vaše lice je oko četvrtine veličine proizvoda.

Maska je također super pristupačna. Možete ga jednostavno kupiti putem Amazon ili u lokalnoj ljekarnici.

Kako ga koristiti

Upute na cijevi čitale su: “Nanesite masku na lice i vrat, izbjegavajte dodir s očima. Pustite da se osuši i isperete toplom vodom.” Zabilježeno je u nekoliko online korisničkih recenzija koje su željele da upute upadaju u više detalja kao što su ako bi masku trebale nanositi na vlažnu ili suhu kožu i koliko dugo treba ostati.

Masku smo nanosili na čistu, suhu kožu i ostavili je na 5 minuta prije pranja.

Naše misli

Stvari koje volimo:

  • Cijena: Ova maska ​​je vrlo pristupačna, tako da svatko, a posebno tinejdžeri koji obično imaju masnu kožu sklonu akni, to mogu priuštiti. Mogla bi postati skrb za njegu kože u mnogim domovima.
  • Kako to osjeća našu kožu: Nakon upotrebe koža ostaje čista i glatka.
  • Brzo i jednostavno: Maska je trajala samo 3 minute da se osuši na našoj koži. Vrlo je jednostavno staviti ga prije tuširanja i isprati je u tušu. Sva nered ide ravno u odvod.

Neke stvari za koje nismo bili ludi

  • Miris: Ova maska ​​ima određeni jak miris na njega. Mnogi su korisnici to primijetili. To nije neugodan miris, ali to je jak miris. Ovo bi moglo biti isključivanje za neke ljude.
  • Osjećaj sušenja: Imajte na umu da ovo je maska ​​za masnu i kombiniranu kožu ne za suhu ili osjetljivu kožu, a većina vremena, glinene maske ostavit će vašu kožu suha i uska nakon upotrebe. Ali dodavanje ulja avokada dovelo nas je da mislimo da možda ova maska ​​ne bi suviše isušila kožu. Dobra doza ovlaživača osigurala je da ova maska ​​ne osuši našu kožu, a prednosti maske su bile sjajne. Ako imate suhu kožu, svakako prođite ovu masku i možda pokušajte svoje Freemanove osjećaje prekrasne morske hrane i kamilice spavaću masku.

Konačne misli

Freeman Beauty: Avokado i zobena guma Maska je super pristupačna, visoko učinkovita maska ​​za glatku masnu kožu. Jednostavno je za upotrebu, traje samo 5 minuta od početka do kraja i stvarno pomaže u smanjenju ulja i nečistoća na vašoj koži i pore.

Budući da je potrebno manje od 5 minuta za upotrebu od početka do kraja, jednostavna je upotreba 3 puta tjedno.

Ako tražite gline masku i koža pada u masnu kombinaciju, mi bi apsolutno preporučili ovu masku za vas. To bi moglo postati žbukom za njegu kože za vas.

Sastojci: Voda (Aqua), kaolin, bentonit, titan dioksid, propilen glikol, magnezijev aluminij silikat, koloidni zobeni kašasti masti, tokoferol, Persea Gratissima ulje, Caprylic / Capric triglicerid, Montmorillonit, Dinatrij Edta, Natrijev poliakrilat, Diazolidinil Urea, Methylparaben, Propilparaben, metilklorizotiazolinon, metilizotiazolinon, miris (parfem), žuta 5

Objavljivanje: Pregled uzoraka je dostavio proizvođač. Više informacija potražite u našoj etickoj politici.

No Replies to "PREGLED: Freeman Ljepota avokada i zobena kaša"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.