Što je kvačilo za Minaudiere? – insightyv.com

Što je kvačilo za Minaudiere?

Minaudieres su kutija za kutije koje su dovoljno male da ih drže u jednoj ruci. Ugodne su, lagane i namijenjene su za držanje samo nekoliko predmeta kao što su ruž za usne, gotovinu i kreditne kartice. Minaudieres su veći od naočala, ali su slični u obliku i građenju. Koriste se na isti način kao i rukavice, ali obično ne uključuju remen za ručni zglob; međutim, neki imaju mali lanac ili zapešći remen.

Ova vrsta torbice obično se koristi za formalno trošenje, kao što su kokteli, vjenčanja ili događaji crvenog tepiha.

Povijest

Minaudiere se prvi put pojavljuju u tridesetim godinama prošlog stoljeća, a stvaranje pripisuje Charlesu Arpelsu Van Cleef & Arpelsa nakon što je svjedočio Firmi Gould, jednoj od žena filantropa Frank Jay Goulda, bacanje njezinih osnova u kutiju s kantonom. Od tada su mnogi dizajneri stvorili vlastite varijacije. 

Kada tražite minaudiere, stavka se može nazvati “kutija za kutija”, što je uobičajeni pojam za ovaj dodatak. Zajednički materijali koji se koriste su koža i antilop. Često imaju nekakve ukrase, poput rhinestona ili dekorativnog hardvera. Najveća razlika između spojke i minaudiere je da je kvačilo tipično manje strukturirano i više oblik oblika, a minaudiere ima više oblika okvira.

Opcije

Jedna od najpoznatijih minaudiere torbi koju ćete naći je Judith Leiber, koji dizajnira luksuzne, kapriciozne i lijepe stilove.

Ako nemate proračun za Judith Leiber minaudiere, postoje stilovi vani na svim cjenovnim bodovima. U stvari, čak možete napraviti svoj vlastiti stil ako želite biti kreativniji ili ne možete pronaći točan stil koji tražite.

Minaudiere torbe obično su rezervirane za večernju upotrebu. Međutim, ne popustite vrećicu ove prirode da obučete par traperica za noćnu večer, jazz svoju malu crnu haljinu za večer i još mnogo toga.

To je velika torba koja uvijek ima pri ruci za te noći potrebna je mala, ukrasna i formalna torbica.

No Replies to "Što je kvačilo za Minaudiere?"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.