Primjena i uklanjanje lažnih noktiju – insightyv.com

Primjena i uklanjanje lažnih noktiju

01
od 07

Pripremite svoje nokte

Kreativni RM / Pierre Bourrier / Getty Images

Za ovaj Kako smo odabrali Poljubac proizvod Broadway Nails. Ovi nokti su kratki i mijenjaju boju ili prikazuju uzorak na noktu kad su izloženi sunčevoj svjetlosti. Oni su savršeni za plažu i otvorene proljetne i ljetne aktivnosti.

Nakon što odaberete nokte koje želite primijeniti, morate početi najprije pripremiti nokte. Da biste to učinili, jednostavno uzmite pamučnu kuglu natopljenu uklanjanjem laka za nokte, kao što je Cutex Brzo i nježno uklanjanje noktiju, i lagano očistite svoje nokte.

02
od 07

Odabir veličine noktiju

Kreativni RM / Reg dobrotvoran / Getty Images

Nakon što ste pripremili nokte, vrijeme je da otvorite kutiju noktiju i odaberete veličine za svaki nokti. Brand Kiss Broadway ima prikladne kartice na vrhu svakog nokta kako bi vam pomogle pri primjeni bez da prstima držite zajedno, ali imaju i broj na svakom noktu pa je lakše uskladiti se za svaku ruku. Također smo se svidjeli brandu Kiss Broadway jer vam daju 24 čavala i 12 veličina po kutiji, pa će vam svakako biti veličine za prste.

Predlažem vam da postavite nokte ispred vas, u redoslijedu koji treba postaviti kako bi postupak prijave bio lakšiji.

03
od 07

Doći do lijepljenja

Creative RF / Steve Wisbauer / Getty Slike

Nakon što odaberete svoje nokte, otvorite spremnik s ljepilom koji dolazi s vama. Počnite dodavanjem velikodušne količine ljepila lažnom noktu. Nemojte biti prsti s ovim jer ćete htjeti dovoljno ljepila na mjestu, tako da nokti traju 7 dana. Ako ne koristite dovoljno ljepila, nokti se kasnije mogu ugasiti, a morat ćete se pripremiti i ponovo nanovo primijeniti. Ako se bojite dodavanja previše ljepila, nemojte se brinuti jer se u paketu Kiss Broadway Nails nalazi manikura, tako da možete lako ukloniti višak ljepila ispod i oko noktiju kad se lažni nokti nalaze na mjestu.

04
od 07

Nanesite lažne nokte

Creative RF / Dean Muz / Getty slike

Jednom kada imate ljepilo na lažni nokti i svoj pravi noktiju, lagano stavite lažni noktiju na mjesto. Počevši od kutikula lagano pritisnite lažni nokti na noktom i držite na mjestu 5-10 sekundi. Gledajte prste ovdje jer se neki ljepilo može ispustiti i prst će se zaglaviti na vrh nokta. Nakon 5-10 sekundi prijeđite na sljedeći nokti i nastavite dok ne dobijete svih 10 na mjestu.

Nakon što su svi nokti na mjestu, lagano savijte i skidajte jezičac koji se nalazi na kraju svakog nokta. Ako se pločica ispusti i čipovi vašeg nokta, jednostavno uhvatite metalnu ploču za žigore i vratite nokte u normalu.

05
od 07

Priprema za uklanjanje lažnih noktiju

Creative RF / Dave i Les Jacobs / Getty slike

Kada budete spremni ukloniti nokte, Nemoj ugasite ih. To može naštetiti vašim noktima. Umjesto toga počnite s podrezivanjem noktiju, a zatim uzmite noktiju i podignite površinu noktiju kako biste probili pokrovni sloj.

06
od 07

Namakanje noktiju

Kreativni RM / Universal Images Group / Getty Images

Nakon što ukrase i podignete lažne nokte, upotrijebite sredstvo za uklanjanje noktiju na bazi acetona da biste namočili nokte dok ne omekšate. Za ovaj način korištenja Onyx Professional 100% čist aceton za uklanjanje , ali Kiss zapravo stvara bolju posudu koja se zove Poljubac sve ili jedan umjetni noktiju Remover koji vam omogućuje da unesete jedan noktiju ili višestruke nokte odjednom.

Namočite svaki nokat 2-3 minute i lagano nježite nokte na četkicu u spremniku kako biste lakše uklonili lažni noktiju. Ako imate osjetljivu kožu, aceton može ozbiljno sušiti vašu kožu pa nakon uklanjanja noktira preporučujemo da operite ruke, a zatim nanesite vrlo vlažnu ruku i kremu za nokte, kao što je Caudalie krema za ruke i nokte.

07
od 07

Poštovani prirodni nokti

Creative RM / Andreas Kuehn / Getty Images

Nakon što namočite svoje nokte kako biste uklonili lažne nokte, a zatim ih prali i vlaži ruke i kutikalije, vaši nokti trebali bi se vratiti na lažni status noktiju. Ako su vaše ruke još suhe nakon vlaženja, možda ćete htjeti napraviti hidratantnu terapiju rukom. Ako nisu previše suhi onda bih preporučio vlaži nekoliko puta dnevno sve dok se koža ne vratila u normalu.

No Replies to "Primjena i uklanjanje lažnih noktiju"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.