23 lijepe cvjetne tetovaže za žene | insightyv.com

23 lijepe cvjetne tetovaže za žene

11. Prekrasna tattoo ideja natrag

Cvijeće stvaraju zadivljujuće leđa tetovaže. Nemojte samo uzeti našu riječ za to, pogledajte ovaj sljedeći pokupiti. Ovdje imamo lijepu tetovažu ružičastog cvijeta. To je fantastičan dizajn koji će odgovarati svakome. Možete odabrati bilo koji cvijet za leđa tetovaža. Nešto poput ovoga izgledat će sjajno u ljeto kada ga možete pokazati!

Lijep Flower Back Tattoo Idea

12. Cvjetna hip tattoo

Ako želite slatka cvjetna tetovaža, onda bi ova sljedeća ideja mogla biti za vas. Ova dva cvijeta su tetovirana na kuku. Volimo ove cvijeće jer imamo tropski izgled. Kuka je izvrstan izbor za tetovažu ako želite nešto malo što se može sakriti ili prikazati.

cvijetan Hip Tattoo Idea

13. Ideja bradavica za tetoviranje ramena

Peon je nevjerojatan cvijet koji je simbol dobrog sreće i bogatstva. Ovdje imamo prekrasan primjer peonke tetovaže. Kao što vidite, gotov je rezultat lijep, nježan i ženstven. Dizajn se savršeno uklapa samo na rame, ali cvijet bi mogao biti postavljen bilo gdje.

Božur Shoulder Tattoo Idea

14. Cvjetna narukvica tetovaža

Zatim imamo kreativnu tetovažu zgloba. Tinta sadrži cvjetove koji stvaraju manšetu od nakita. Volimo ovu dizajnersku ideju jer je jedinstven i pametan. Ovakvom tetovaža dobivate hladnu tetovažu i komad nakita. Svaki cvijet će raditi za takav dizajn.

cvijetan Bracelet Tattoo Idea

15. Cvjetna tetovaža s geometrijskim uzorkom

Možete dodati uzorke na svoje cvjetne tetovaže. Dodavanjem uzoraka klasični florals možete dati trendovno ažuriranje. Ova sljedeća ideja dizajna sadrži lijepe ružičaste cvjetove s crnim geometrijskim uzorkom na vrhu. Kao što možete vidjeti, oblici daju lijepim cvjetovima neugodnu vibru. Možete koristiti ovu tehniku ​​s bilo kojim cvjetovima.

Cvijet Tattoo with Geometric Pattern

16. Cvjetna trnova tetovaža ideja

Naša je ideja lijepa tetovaža ramena. Dizajn ima različite cvjetove, uključujući: Clematis, Iris i Lilly of the Valley. Možete stvoriti sličnu tetovažu sa svojim omiljenim cvjetovima. Volimo kako je umjetnički i šareni ovaj cvjetni dizajn.

bold, Floral Shoulder Tattoo Idea

17. Nježna iza tetovaže uha

Ako ste u potrazi za malim i suptilnim cvjetnim tetovažama, onda bi ova sljedeća ideja mogla biti za vas. Ovdje imamo prilično ružičasti cvjetni dizajn koji je tetoviran iza uha. Tetovaže iza uha mogu biti prikazane, prekrivene i bit će sjajne kao prva tetovaža. Svaki cvijet u bilo kojoj boji izgledao bi lijepo.

Osjetljivo, Behind the Ear Tattoo

18. Gornja ruka Tattoo Ideje za cvijet

Zatim imamo raskošnu ideju nadlaktice. Crna tinta tetovaža sadrži niz cvijeća, uključujući ružu. Možete dodati još cvijeća u dizajn kako biste stvorili više polovica izgleda. Tada ćete u budućnosti čak dodati više da biste stvorili puni rukav. Bilo kakvo cvijeće izgledalo bi lijepo i možete uzeti u obzir i dodavanje boje.

Gornji Arm Flower Tattoo Idea

19. Prilično Sternum Tattoo

Tražite tetoviranje crijeva sternuma? Zatim pogledajte ovu sljedeću ideju. Ranije smo imali donji sternum dizajn, dok je ovo još gore. To je vrlo lijepa i nježna tetovaža koja bi odgovarala svima. Dodajte boju da ublažite gotov izgled ili ako želite trendy izjavu izrade, odaberite samo crnu tintu.

Prilično Sternum Floral Tattoo

20. Umjetnički cvjetni i voćni tattoo dizajn

Možete dodati druge dizajne u cvijeće. Vidjeli smo leptire i geometrijske uzorke, ali ovo ima voće. To je umjetnički i kreativni cvijet i dizajn voća. Volimo kako je ova tetovaža inspirirana prirodom i ljubav boje koje su korištene. Možete odabrati bilo koju kombinaciju cvijeta i voća, možda nešto tropske.

Umjetnički Flower and Fruit Rib Tattoo Design 

21. Slatka tetovaža natrag ruže

Rose tetovaže su vrlo popularne. Ta cvijeća simboliziraju nadu, ljubav i nove početke. Ovdje imamo lijepu akvarelnu narančastu ružu koja je tetovirana na leđima. Ovakav tetovaža izgleda sjajno za bilo koga. Razmotrite boju za ruže, iako svaka boja znači nešto drugačije. Crveno je za ljubav i strast, žuta je za radost, ružičasta je za prvu ljubav i crna je za spomen.

sladak Rose Back Tattoo

22. Cvjetni zglob Tattoo Idea

Naša sljedeća ideja je jedinstvena i moderna. Tetovaža je na gornjem zglobu i ima slatke crne tinte cvjetove. Volimo postavljanje ove tetovaže, jer se razlikuje od klasičnih tetovaža zgloba. Ovdje možete imati cvijet tetoviran, no cvijeće na fotografiji će odgovarati svima.

cvjetni, Upper Wrist Tattoo Idea

23. Žuta irisna kuglasta tetovaža

Posljednja naših cvjetnih tetovaža je ovaj lijepi žuti irisni dizajn na kljuĉnoj kosti. Ovo je nježni dizajn koji je tetoviran kao rođen cvijet. Možete inspirirati ovo i razviti svoj vlastiti rođendanski cvijet. Bez obzira na cvijet koji odaberete, ključna kugla je svjež mjesto za to.

Žuta boja Iris Collarbone Tattoo Idea

Nadamo se da ste pronašli savršeni dizajn cvjetne tetovaže!

No Replies to "23 lijepe cvjetne tetovaže za žene"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    27 + = 36