27 Chic Bob frizure i frizure za 2023 – insightyv.com

27 Chic Bob frizure i frizure za 2023

21. Choppy Inverted Bob

Bilo da se odlučite za dugo ili kratko tijekom ljeta, uvijek biste trebali paziti da brinete o vašoj kosi. S dobrom kondicioniranom kosom, bez obzira idete li dugo ili kratko, vaša će kosa izgledati sjajno. To će imati dobar sjaj i to će također biti vjerojatnije da će učiniti kako je rečeno … Osim toga, sjajna kosa uvijek izgleda puno bolje od lošeg stanja kose. Uzmite ovaj prekrasni naborani obrnuti bob kao primarni primjer.

uzburkan Inverted Beige Blonde Bob Haircut

22. Valoviti teksturirani crnka Bob

Kada izrežete kosu, naročito kada se odlučite za puno kraći stil, možda ćete shvatiti da se vaše brave odjednom uzmu u vlastiti um. Vaša kosa ne može sjediti na isti način kao što je to učinio kada je bila duga i teža, a čak možete pozvati prirodni kovrčavac ili val kako bi se pojavio. Saznajte kako rasti i razvijati se s kosom, a ne da se borite protiv nje, a imat ćete mnogo lakše vrijeme stvari.

valovit Textured Brunette Bob Haircut

23. Cimet Orange Bob

Sjećate li se svih onih vremena kad ste slučajno obojali vašu kosu? Pa, kako se približavalo onoj oštrici. Bolje od toga, što je s tim da je unaprijediš? Ti tonovi narančaste boje cimeta mogu raditi puno bolje nego što biste mislili s većinom tonova kože, a to vam pruža savršenu priliku da pronađete mjesto između svjetla i tamne kose. Volimo ga, sjaj ružičaste boje, bljeskanje o tome. Što misliš? Biste li bili dovoljno hrabri da odeš narančasti??

Cimet Orange Bob Haircut

24. Invertirani Bob + Icy Blonde Ombre

Trenutačno drugačiji kraj spektra, voljeli smo ovu zaobljenu i ledenu plavušu. Ako idete za drastičan novi rez, možda biste se odlučili za drastičnu novu sjenu. Ako ste ikada željeli platinastu plavušu, možda je to samo vrijeme za to.

Led Blonde Inverted Bob Haircut

25. Honey Blonde Balayage

uzburkan Brunette Bob with Honey Blonde Highlights

26. Slojevi + tekstura

Jedna stvar koja izvrsno ide dobro s kratkom kosom poput tih zapanjujućih stilova je dobar ol ‘pribor za kosu. Šiljke, gripovi, lukovi, rhinestones, što god želite, što god želite baciti na kosu. Postoji potpuno novi svijet za kosu koji se pristupa tamo, a s kratkom kosom imate dosta prilika da ga istražite.

Slojeviti and Textured Long Bob Haircut

27. Straight Inverted Bob

Ravno Inverted Bob Haircut

No Replies to "27 Chic Bob frizure i frizure za 2023"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.