23 Ljetne boje kose za kopiranje ove sezone

Ljeto je gotovo ovdje! Kada se približava nova sezona, mnogi će odlučiti da je vrijeme za novi izgled. Jedan od načina na koji to možete učiniti je promijeniti boju kose. Postoji toliko mnogo različitih nijansi koje možete odabrati s mnogo različitih tehnika boja. Budući da postoji toliko mnogo izbora, lakše smo tražili novu frizuru i našli 23 elegantne ljetne boje kose za kopiranje ove sezone. Imamo nešto za svakoga, od prirodnih plavuša do živih nijansi poput ružičaste.

1. Trendy, Blush Pink Lob

Svjetlo ružičasta jedna je od najcjenjenijih boja 2018. godine. Vidjeli smo ga u modi, ljepoti i dizajnu interijera. Dakle, zašto ne probati boju na kosi ?! Prvi odabir na našoj listi boja je ovo lijepo ružičasto rumenilo. Možete vidjeti kako izgleda elegantna ružičasta kosa. Mekana boja poput ove odmah će osvježiti vaš izgled spremni za ljeto.

pomodan Blush Pink Lob Hairstyle

2. Platinum plavuša

Plava je uvijek popularna boja kose za ljeto. To čini kosu izgleda svjetlo, šik i sunkissed. Naša je ideja platina plava boja. Cool plavuše poput ove su vrlo elegantne i odgovaraju svakome tko ima duljinu kose. Volimo ovu svijetlu plavušu!

Platina Blonde Hair Color Idea

3. Crvena do plavokosa Ombre

Crvene boje kose također su postale vrlo popularne. Ova sljedeća kosa ideja pokazuje kako nositi toplo bakrene crvene tonove. Kosa počinje crvena i postupno postaje plavuša. Ova kombinacija je savršena za ljeto. Možete koristiti bilo koju crvenu i plavu boju.

Crvena to Blonde Ombre Hair Color Idea

4. Suptilna Sunkissed Plavuša

Ako želite ažurirati svoj izgled ljeta, ne morate odabrati dramatične boje. Možete jednostavno dodati suptilnu boju. Ovdje imamo elegantnu sunkiziranu ideju. Kosa je tamno smeđa s laganim plavokom koja prolazi kroz nju. Plava je lagana i jedva tamo, ali podiže kosu spremnu za novu sezonu.

fin Sunkissed Blonde Hair

5. Grubo ljubičasta korijenska boja

Tražite jedinstvenu ideju za ljetnu kosu? Onda je naš sljedeći odabir za vas! Ova kosa je ledena blistava plava s grubim ljubičastim korijenima. Ovu ideju volimo jer je uključio klasične tamne korijene na savjete svjetla. Možete odabrati bilo koju živahnu boju korijena za kosu. Pokušajte zadržati krajeve svjetla kose da pokažu svijetlu boju.

odvažan Purple To Ice Blonde Hair Color Idea

6. Moderna boja kose za kosu

Zatim imamo ideju s bojom plave boje leda. Ova plavuša je tako svjetla da gotovo izgleda srebro. Boja kose ovako je savršena za nekoga tko želi dramatično promijeniti izgled. Plavuša ovako će odgovarati svima s duljinom kose. Izgleda lijepo cijelo ljeto i dalje.

mrzli Blonde Hair Color Idea

7. Warm Summer Color Ombre

Vrijeme se zagrijava pa, zašto ne zagrijavati kosu. Naša je sljedeća ideja nevjerojatna ljetna boja ombre. Korijenje počinje u burgundskom tonu, a zatim se mijenja u bakar, a zatim na plavušu. Kombinacija boja je moderna i savršen je način da sebi nosi novi izgled.

Crvena to Blonde Ombre Hair

8. Vibrant višeslojna kosa ideja

Jazz za kosu za ljeto dodavanjem jarke tonove. Ovdje imamo crnu kosu koja ima savjete u boji. Upotrijebljene boje uključuju zelenu, ružičastu, ljubičastu i još mnogo toga. Kose poput ove su izvrstan izbor za sve one koji žele dati izjavu. Možete ići na sličnu frizuru ili možete samo inspiraciju i koristiti nekoliko boja.

treperav Multi Color Hair Idea

9. Plava meda

Zatim imamo toplu medu plavu frizuru koju ćemo podijeliti s vama. Kao što možete vidjeti plavuša izgleda prirodno, sunkissed i stilski. Ako želite veliku promjenu onda bojite sve svoje kose u medu plavu, ako želite suptilniji izgled onda samo dodajte naglašava. Volimo ovu boju, savršeno je za ljeto.

Med Blonde Hair Color Idea

10. Tamnocrveni Ombre

Samo zato što je ljeto, to ne znači da morate odabrati svijetlu boju. Možete ići na tamnije tonove poput ove sljedeće frizure. Kosa je vrlo mračna na vrhu, a zatim crvena boja. Tamno crveno je savršeno za žene koje žele ažurirati svoj izgled, ali ne i sa klasičnim sunčanim plavokosima.

mrak Red Ombre Hair Color Idea

No Replies to "23 Ljetne boje kose za kopiranje ove sezone"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    8 + 2 =