24 Velike frizure za žene u svojim 60-ima

Sjajno haircuts for women in their 60s

Hoxton / Ryan Lees vlasnik / Getty Images

Nakon 60 godina, vjerojatno imate neku ideju o tome što frizure izgledaju najbolje na tebi. Ali nemojte dopustiti da zastarjele pravila o ljepoti diktiraju kako trebate nositi kosu. Istina je da ćete izgledati lijepo u šišanju i boji koju ste zadovoljni.

Dvije su stvari koje treba uzeti u obzir prilikom odabira frizure: oblik lica i tekstura kose. Postoje neke frizure koje će bolje odgovarati oboje. Da bismo vam pomogli u pronalaženju novog izgleda, istražit ćemo lijepe žene koje su pronašle stil koji ljepotice njihove značajke za nadahnuće.

02
od 25

Glenn Close

Glenn Close at the 70th Annual Golden Globe Awards

Jason Merritt / Osoblje / Getty Images

Glenn Close (rođen 19. ožujka 1947.) nosi kosu nekoliko centimetara ispod brade, koja je super laskavu na gotovo svim ženama. Ovaj rez djeluje za nju, jer njezina kosa je prirodno gusta i valovita, tako da dobro reagira na zavijanje (koja dodaje tijelo).

Ako imate ravnu kosu, rez koji pada ispod brade može biti super laskavu. Preporučujemo "duge bobice". Samo pazite da odrezete neke slojeve ili pitajte svog stilista za rezanje "A-line", što znači da je leđa kraća od prednjeg dijela.

03
od 25

Barbara Hershey

Barbara Hershey

Alberto E. Rodriguez / Getty Images

Barbara Hershey (rođena 5. veljače 1948.) definitivno izgleda daleko mlađe od nje. Ona je također dokaz da žene u svojim 60-ima mogu dugo nositi kosu ako odgovaraju njihovom obliku lica i teksturi kose.

Duga kosa je sjajna na četvrtastim, okruglim i srčanim licima. Nije lijeno na ženama s dugim lica jer može lice izgledati još dulje.

Što se tiče teksture kose, što je deblja i gruba kosa, to ga više možete nositi. Ako imate tanku kosu koja ima tendenciju da padne ukočeni ili ravni, vjerojatno ćete htjeti ići s kraćem kosom.

04
od 25

Ellen Barkin

Ellen Barkin at 2016 Tribeca Film Festival

Ilya S. Savenok / Getty Images

Ellen Barkin (rođen 16. travnja 1954) izgleda nevjerojatno s valovitim bobom od ramena. Trend je među ženama desetljećima mlađim od nje i savršen je za njezinu lijepu kosu. Najbolja vijest je da kosa duljine kose može laskati na svim oblicima lica.

05
od 25

Maria Shriver

Marija Shriver

Kevin Winter / Getty Images

Maria Shriver (rođena 6. studenog 1955.) ima nevjerojatnu grubu, gustu kosu. Izgleda sjajno u dugim slojevima koje okružuju njezino lice, a nježni val na kraju nježno ga omekšava. Također morate cijeniti njezinu boju kose. To je prekrasna sjena bronde (mješavina između plavuša i brineta).

06
od 25

Kris Jenner

Kris Jenner

Mark Davis / Getty Images

Kris Jenner (rođen 5. studenoga 1955.) ikona je stilova i često se drži sa svojim jednako poznatim kćerima. Često nosi kosu u kratkom pixieu s puno volumena na vrhu. To je tajna da se ovaj kraći rez skrene s okruglim licem.

Pixies su vrlo popularni među starijim ženama i postoje mnogi smjerovi da se ovaj stil. Ako imate okruglo lice, držite neko tijelo na vrhu glave kako biste produžili lice. To se često radi s mnogo slojeva i proizvoda za kosu koji dodaju volumen.

07
od 25

Mary Steenburgen

Marija Steenburgen shoulder-length hair

Jon Kopaloff / Getty Images

Bangs može brisati godine s lica, što se očituje ovdje na Mary Steenburgen (rođen 8. veljače 1953.). Njeni slojevi uokvirivanja lica također dodaju mladenački dodir, a valovi koji polagaju na ramenima dodaju eleganciju.

08
od 25

Emmylou Harris

Emmylou Harris

Jemal grofica / Getty Images

Izbacujući, bočni šumovi kao pjevač Emmylou Harris (rođen 2. travnja 1947.) nose također super laskavu. Mogu sakriti naborano čelo, privući pozornost na vaše oči i dodati interes gotovo svakoj frizuri.

09
od 25

Dana Delany

24 Velike frizure za žene u svojim 60-ima

Dana Delany.
Frazer Harrison za Getty

Ako dulje rastu kosu, pobrinite se da je zdrava i da ne pada ravno. Pitajte za dugačke slojeve, koji daju teksturu i kretanje kose i razmotrite bočni dio. Frizura i boja Dana Delany (rođen 13. ožujka 1956.) savršen je primjer kako ga skinuti.

10
od 25

Carine Roitfeld

24 Velike frizure za žene u svojim 60-ima

Carine Roitfeld.
Getty Images

Urednik pariškog Vogue Carine Roitfeld (rođen 19. rujna 1954) super je trendi s njezinim šljokicama. Izgleda izdržljiva, hladna i vrlo sofisticirana, premda je odlučila ići s manjim izgledom nego većina žena u njezinoj dobi.

11
od 25

Jessica Lange

jessica Lange

Frederick M. Brown / Getty Images

Ovo je velika frizura za bilo koga, bez obzira na njihovu dob. Jessica Lange (rođena 20. travnja 1949.) pokazuje da ne morate biti super kratak dan nakon što ste pogodili određenu dob.

Važno je nositi ono što je laskavo na vas, a ramena dužina je laskavu na sve. Prije nego što odrţite svoju kratku kosu duže, trebate razmotriti mogu li vam tekstura kose podnijeti ovaj rez.

Super kovrčava kosa mora biti duža jer se duljina izvlači niz kovrče. Ako krenete, možete dobiti pouf. Ako imate tanku, ravnu kosu, trebate tijelo, pa zamolite svog stilista da se rezati u nekoliko slojeva.

12
od 25

Christine Baranski

24 Velike frizure za žene u svojim 60-ima

Christine Baranski.
Robin Marchant za Getty

Dugi bobovi laskaju žene svih dobi i sa svim oblicima lica. Ovaj dugi bob na Christine Baranski (rođen 2. svibnja 1952.) jedan je od onih stilova koji se mogu skinuti sa svake žene. Vrlo je zanimljiva, ali zabavna, a njezini istaknuti proizvodi pokazuju valove i njezinu vrlo gustu kosu.

13
od 25

Deidre Hall

Deidre Hall

Jesse Grant / Getty Images

Ako želite zadržati kosu duže, kao glumica Deidre Hall (rođena 31. listopada 1947.), željet ćete da vaš stilist rezati u slojevima. Slojevi dodaju pokret i ljuljaju na frizuru. Samo pazite da su slojevi dulji i početi na bradi ili u blizini da bi izgled moderan.

14
od 25

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey

Jeffrey Mayer / Getty Images

Samo zato što ste stariji, ne znači da ne možete nositi mladenački konjski rep. Oprah Winfrey (29. siječnja 1954.) često se udaljava s njom, a njezin izgled s nevjerojatnim čašama popunjava.

15
od 25

Roseanne Barr

Roseanne Barr

Frazer Harrison / Getty Images

Možda imate malo sive, bez sive, ili ćete možda biti sivi. Kako postupate s tobom je na vama. Više žena obuhvaća svoju sijedu kosu i dopuštajući da raste u ono što je prirodno značilo.

Ova bob frizura na Roseanne Barr (rođen 3. studenog 1952.) je laskav prema svom okruglom licu. To je divno s brišući šiške i prekrasne sive boje kroz kosu.

Ako želite boju sive kose, imate nekoliko mogućnosti. Manje je moguće otežati, jer se plava kosa mješavina sive kao što raste. Ali ako nikada niste bili plavuša, boja vam možda neće odgovarati. U tom slučaju možete odabrati bakar ili bogatu čokoladnu hladovinu.

16
od 25

Susan Sarandon

Susan Sarandon

Jason Merritt / Getty Images

Važno je prihvatiti prirodnu teksturu kose kao Susan Sarandon (rođen 4. listopada 1946.). Ona ima prirodno valovitu kosu koju ne pokušava izravnati suhim i ravnim željeznim tijelom. Rezultat je vrlo lijep.

17
od 25

Patti Scialfa

24 Velike frizure za žene u svojim 60-ima

Patti Scialfa.
Larry Busacca za Getty

Ovaj pogled na glazbenika (i Bruce Springsteenova supruga) Patti Scialfa (rođen 29. srpnja 1953), traje godinama izvan njezina izgleda. Ona nosi kosu kao dvadesetogodišnja moć, ali dugačke, poprečne šiške omekšavaju izgled. Apsolutno je divno.

18
od 25

Susan Lucci

24 Velike frizure za žene u svojim 60-ima

Susan Lucci.
Robin Marchant za Getty Images

Ako imate suhu kosu koja može dobiti paperjast, idite s njim kao Susan Lucci (rođen 23. prosinca 1946). Volumen je super laskavu i njezini valovi i tanki prasci savršeno oblikuju svoje dugo lice.

19
od 25

Beverly Johnson

24 Velike frizure za žene u svojim 60-ima

Beverly Johnson.
Kevin Winter za Getty Images

Duga, bujna i lijepa. Beverly Johnson (rođen 13. listopada 1952.) pokazuje da možete imati prekrasnu dugu kosu i nakon 30 godina. Ključ je zdravlje vaše kose. Nemojte se bojati dobiti ekstenziju kose (koja Johnson ovdje radi) kako bi vam kosa bila puna i lusher.

20
od 25

Alfre Woodard

Alfre Woodard

Stephen Lovekin / Getty Images

Alfre Woodard (rođen 8. studenoga 1952.) nosi veliki, odvažan i lijep izgled s prekrasnim kovrčama. To je neuredan, ali stilski i super sladak. Crvene naglašava u njezinoj crnoj kosi stvarno dodaju mladenački izgled u svoj stil zabave.

21
od 25

Marisa Berenson

24 Velike frizure za žene u svojim 60-ima

Marisa Berenson s kovrčavom kosom, lijevom i ravnom kosom, desno.
Getty Images

Marisa Berenson (rođena 15. veljače 1947.) pokazuje dva različita izgleda, jedna prirodna i jedna izravnana. Oboje izgledaju sjajno, ali ovo pokazuje da niste zapeli s jednom teksturom. Ako ste spremni riskirati, idite do salona i pogledajte kako izgleda drugačija tekstura.

22
od 25

Anna Wintour

24 Velike frizure za žene u svojim 60-ima

Anna Wintour: 2 snimka njezine slavne bob.
S lijeve strane: Mark Robert Milan i David M. Benett za Getty

Anna Wintour (rođena 3. studenog 1949.) imala je isti haircut desetljećima. Izvrstan je izgled za nju i očito je vrlo udobna s njom.

Ovo je klasična bob duljina brada koja je izrezana na jednu duljinu. To je savršeno za njezinu ravnu kosu i okviri joj lijepo lice. Osim toga, to stvarno pokazuje svoj dugi, elegantni vrat.

23
od 25

Jane Seymour

Jane Seymour, celebrity mother of twins

Michael Tullberg / Getty Images

Jane Seymour (rođena 15. veljače 1951.) dugo joj nosi kosu. To je vrsta njezina zaštitnog znaka i lijepo radi na njoj. Toliko za pravilo da žene nikada ne bi trebale nositi kosu davno nakon 55 godina.

Njezine tuposti, debele šiške savršeni su dodatak duljini. Okružuju joj lice i jedva primjetni slojevi dodaju samo dovoljno volumena na ravnu kosu.

24
od 25

Julie Walters

Julie Walters

Danny Martindale za Getty

Ovo rezanje na glumici Julie Walters (rođena 22. veljače 1950.) je laskavo, nervozno i ​​super cool. To dokazuje da možete ići kratko, i još uvijek pokazati malo osobnosti. Budući da je ostalo prilično zaokupljeno, to je također jedan od najlakših kratkih frizura za održavanje svakodnevno.

25
od 25

Olivia Newton-John

Maslina Newton John

Paul Archuleta / Getty Images (lijevo) John Sciulli / Getty Images (desno)

Olivia Newton-John (rođena 26. rujna 1948.) nosila je mnogo izgleda tijekom godina, a ona i dalje izgleda apsolutno prekrasno. Ona također dokazuje svestranost izrezivanja ramena. Jednog dana možete ići ravno, a sljedeći dodati velike, lijepe kovrče.

No Replies to "24 Velike frizure za žene u svojim 60-ima"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    + 52 = 59