8 usmene seksualne pozicije za lezbijke – insightyv.com

8 usmene seksualne pozicije za lezbijke

Evo nekoliko različitih položaja lezbijskog seksa za izvođenje oralnog seksa ili glasa. Zapamtite, cilj različitih seksualnih pozicija je zadovoljiti vašeg partnera i sebe i zabaviti se.

Obratite pozornost na tjelesne mehanike i pazite da ne podnosite vrat u bilo kojem od tih položaja. Ako osjećate bol, prebacite se na nešto drugo.

Top Oral Sex Pozicije za dvije žene

 1. Prijemni partner leži na leđima na krevetu s nogama koje se šire, a druga žena sama se podigne na laktove između nogu. Prijemni partner može promijeniti položaj nogu, držeći ih ravno, savijanje koljena ili skrivanje nad ljubavnikovim ramenima.
 1. Prihvatljiva žena sjedi u stolici, na rubu kreveta ili na kauču. Njezin partner dobiva na koljenima između nogu.
 2. Oba su partnera ležala okrenuta jedan prema drugome. Prijemni partner stavlja bedra oko njezine partnerice glave.
 3. Prijemni partner je na rukama i koljenima, a aktivni partner klekne s glavom između njenih ljubavnika. To također može biti dobar položaj za analingus.
 4. “Šezdeset devet” je mjesto gdje oba od vas istodobno izvodite glasa na jednom mjestu. To se može postići jednim od vas koji leži na leđima, a drugi na vrhu, okrenut u suprotnom smjeru, tako da vaš genitalije i usta podudaraju se.
 5. Varijacija na 69 uključuje da svaki od vas položi na svoju stranu s usta poredanih jedni s drugima genitalije. Ovaj položaj može biti lakši na vratu nego u tradicionalnom položaju 69.
 6. Aktivni partner leži na leđima pod jastukom ispod vrata. Partner se nalazi na vrhu, također na leđima. Partner na vrhu zavoja koljena i skokne tako da joj genitalije dođu u dodir s partnericom lica.
 1. Prijemni partner stoji širom nogu, obično nagnuvši trbuh na kauč, krevet ili šank. Njezin je partner sjedio, pozicioniranje ispod, suočavajući se s njezinim genitalnim područjem. Ako je donji partner može lean leđa i vrat na nešto (poput kauča), obje njegove ruke tada postanu slobodni doći do i dodir joj grudi.

  Ovo su samo nekoliko primjera pozicija za oralni lezbijki. Siguran sam da vi i vaš ljubavnici mogu doći do još nekoliko varijacija.

  No Replies to "8 usmene seksualne pozicije za lezbijke"

   Leave a reply

   Your email address will not be published.