Najboljih 10 Curling Wands za kupnju 2018 | insightyv.com

Najboljih 10 Curling Wands za kupnju 2018

Predani smo istraživanju, testiranju i preporučivanju najboljih proizvoda. Možemo primati provizije od kupnji nakon posjećivanja veza unutar našeg sadržaja. Saznajte više o našem postupak pregleda. 

Od razbarušenih grudica do bombonskih kovrča, ne čudi da vam kovrčanje vaše kose može malo zbunjivati. Ne samo da postoje beskrajne količine kovrčavih i valovitih frizura, već s beskonačnim brojem curling štapića na tržištu može biti teško identificirati koje biste trebali koristiti kako biste dobili stil koji ste nakon.

Prilikom razmatranja najbolje curling štap za vas, važno je uzeti u obzir vašu kosu tipa, curl preferencije, i dlaka kose. Bilo da imate kratke niti, dugačke slojeve ili ste raspoloženi za guranje nekih valova upravo pogodljenih na plaži, tu je curling štapić za vas. Pročitajte kako biste saznali više o najboljim štipaljkama koje možete kupiti sada.

Najboljih 10 Curling Wands za kupnju 2018

Za sveukupni zvjezdani val-kreator ne gledati dalje od ove luksuzne GHD štap ljubio slavnih frizera i novorođenih podjednako. Njegova glavna jedinstvena kvaliteta je njegova elegantna crna keramička konusna cijev koja počinje na krugu 1 “i pretvara se u ovalni 0,9” tip od baze do vrha. To omogućuje svestranost prilikom stvaranja kovrča ili valova koji želite. Za razliku od mnogih štapića, ova specifična bačva ima šest inteligentnih senzora koji se približavaju vašoj kosi, ravnomjerno curling vašim žicama zahvaljujući patentiranoj tehnologiji tri-zone® marke.

Temperatura štapa zagrijava do 365 ° F u roku od šest sekundi, tako da ne morate dugo čekati da koristite štapić. Napomena: ta postavka topline funkcionira za sve tipove kose i teksture bez da uzrokuje štetu poput nekih drugih štapića. Također dolazi s rukavicama otporne na toplote kako bi zaštitile vaše ruke od opekotina tijekom curlinga. Ako ga zaboravite isključiti na kraju korištenja, nemojte brinuti – ima 30-minutnu sigurnosnu značajku automatskog zatvaranja.
Više »

No Replies to "Najboljih 10 Curling Wands za kupnju 2018"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    + 59 = 65