Muškarci: kako napraviti kosu izgledaju debele

Muškarci: kako napraviti kosu izgledaju debele

Fino, mlohavo, kosa može biti problem u dizajnu - ne govorimo o tankoj kosi (koja može biti u redu ili debela). Da biste finoj kosi pružili iluziju volumena i debljine, slijedite ove jednostavne savjete.

Ošišaj se

Budući da dulja kosa može težiti finoj kosi, dulji stilovi obično ne rade dobro, jer ima preveliku težinu na kosi. Uzmite u obzir kraći rez sa slojevima koji će omogućiti da kosa ima više volumena.

Razmotrite carski ili klasični konus. Ako se traži dulja kosa, Shag također dobro funkcionira.

Koristite Thickening šampon i regenerator

Zahvaljujući šampon i sredstvo za njegu mogu dati fini kose više gustoće i potpore. U tu svrhu volim TIGI krevet za glavu za muškarce koji napunjuju šampon i krema za spavanje za muškarce.

Izbjegavajte teški dizajn proizvoda

Najveća pogreška muškaraca s finom kosom je korištenje previše styling proizvoda ili onaj koji je previše teška (ili oboje). Styling proizvodi će dodati težinu i odvajanje, tako da ići što je svjetlo moguće. Redken za muškarce Spray upijajući raspršivač savršen je za kontrolu bez težine. Lagano prskajte u korijen za dodavanje dizanja i volumena ili prskajte malu količinu na vlažnu kosu i suho puhati za još veću količinu. Moguće je primijeniti lagani premaz za kosu za postavljanje stila.

Fina kosa ima izazove, ali s pravim šišanjem i styling proizvodom, vaša fina kosa može izgledati punije, deblje i zdravije.

No Replies to "Muškarci: kako napraviti kosu izgledaju debele"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    7 + 3 =