3 koraka do dobivanja kvalitetnog brijanja brijačka kod kuće | insightyv.com

3 koraka do dobivanja kvalitetnog brijanja brijačka kod kuće

3 koraka do dobivanja kvalitetnog brijanja brijačka kod kuće

Gotovo svaki put kad bacam klijenta u svoj brijač salon, momak gotovo uvijek kaže nešto poput “Volio bih da bih mogao dati takav brijanje kod kuće.” U stvarnosti, prilično je jednostavno svježe brijanje brijačkog sjaja u privatnosti vlastite kupaonice. Učenje pravilnog brijanja također je ključno za održavanje vašeg izgleda – vaše je lice prva stvar koju ljudi primjećuju o vama, pa je važno pravilno brijanje.

 Jednostavno slijedite moje tri dokazane korake kako brijati lice ispravno.

Korak 1: Prep

Ovaj korak je najvažniji i previdjeli dio procesa brijanja. Dobar preparat čisti kožu, otvara pore i omekšava kožu. Za pripremu kože za glatku brijanje uvijek brijanje nakon ili na kraju vrućeg tuširanja. To će ublažiti bradicu i otvoriti pore. U štipaljku se može koristiti vrući ručnik i kapljice vode.

Uvijek koristite vrhunsku krema za brijanje (potražite one koji se temelje na glicerinu) i držite se dalje od proizvoda koji sadrže mentol, koji može zatvoriti pore i ukrutiti bradu. Za one s posebno teškim bradama ili osjetljivom kožom, ulje za prebrzo može se nanijeti kako bi dodatno ublažila brad i smanjila brušenje. Prilikom nanošenja krema za brijanje, koristite četkicu za brijanje s vlagom da biste kremu nanijeli u kružnom kretanju. Ova akcija će vam pomoći u proizvodnji bolje pjenjenja, podizanja brkova i nježno ljuštiti kožu.

Korak 2: Brijanje

Dva od vodećih uzroka urušenih dlačica i sagorenja britva su loše podmazivanje i dosadne oštrice. Prvi korak pruža savjete za pravilno podmazivanje, ali dobra je oštrica također bitna za blisku, udobnu brijanje. Preporučujem upotrebu trostrukog britva kao što je Gillette Mach3 Turbo. Pazite da uvijek koristite oštar nož.

Sa svojom slobodnom rukom, držite područje kože da se obrišite napeti i lagano klizite britvom preko lica. Izbjegavajte nanošenje pritiska, često isperite oštricu i brijte s zrnom. Ako vam je potrebna bliža brijanja, lagano se namočite i brijte protiv zrna. Ako se sami zamijenite, nanesite vlažnu blokadu aluminija ili styptic olovku kako biste spriječili krvarenje.

Korak 3: Popravak i zaštita

Nakon brijanja uvijek zatvorite pore s isprati hladnom vodom. Lagano prati lice suhom mekom krpom i nanesite dobar balzam nakon brijanja. Ne preporučujem upotrebu proizvoda koji sadrže alkohol jer mogu prouzročiti nepotrebno sušenje kože. Pravo balzam nakon brijanja pomoći će promicanju bržeg iscjeljivanja i vlaži kožu.

Nema čarobne tajne za dobivanje sjajnog brijanja. Samo slijedite korake iznad svako jutro i stavite svoje najbolje lice naprijed. Sada kada znate kako održavati veliku brijanje, pogledajte moje savjete za održavanje sjajne kose za kosu.

No Replies to "3 koraka do dobivanja kvalitetnog brijanja brijačka kod kuće"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    − 1 = 1