Smart Skin Care Tips za adolescente – insightyv.com

Smart Skin Care Tips za adolescente

Ako ste u tinejdžerskim dobima, upravo ste u pravom trenutku da počnete brigu o svom licu ispravno. Time ćete izbjeći probleme s njezi kože uzrokovane neprikladnim navikama. Ne treba puno vremena i ne mora trošiti mnogo novca. Teen skin care razlikuje se od njege kože tvoje majke, stoga nemojte se oslanjati na njezine čišćenje lica i ovlaživače koji su najvjerojatnije ne znače za vašu vrstu kože.

Slijedeći savjete za njegu kože za tinejdžere, vidjet ćete što trebate učiniti i što trebate znati kada se radi o pravilnoj njezi kože.

Zdrave tinejdžerske navike za njegu kože

Zaštitite kožu. Ako postoji nešto što preuzimate iz ovog članka, to je to: koristiti zaštitu od sunca. Svi znamo da krema za sunčanje štiti vašu kožu od ovog sunca, a to očito smanjuje vašu šansu za rak kože. Jeste li znali da to smanjuje vaše šanse za znakove ranog starenja? (aka: bore) 90% preranog starenja uzrokuje sunce. Naravno, možda nećete biti ono što razmišljate kada se radi o tinejdžerima, ali ćete biti drago što ste to učinili za 15 godina. Nanesite zaštitu od sunca s minimalnim SPF 15 (preporučujem vam više) kad ste na suncu ili vozite se oko svojih prijatelja. Ne zaboravite se ponovno prijaviti. I podijelite ovaj savjet sa svojim prijateljima. Hvala vam i za 15 godina.

Ditch bar sapun koji imate u vašem tušu. Pronađite sredstvo za čišćenje lica koje je najbolje za vašu vrstu kože. Imate li masnu kožu? (karakteristike masne kože) Mnogi tinejdžeri smatraju da je masna koža njihova glavna briga, stoga potražite gel za čišćenje ako je to vaš problem.

Pristupačne one koje možete pokupiti u ljekarnama će biti čisti i jasni acne sredstvo za čišćenje (usporediti cijene) koji uključuje salicilnu kiselinu koja pomaže jasno acne. Pazite da operete lice ujutro i noću. Nikad ne želiš spavati u svojoj šminci. Važno je da uklonite lice prije nego što stavite glavu prema dolje.

Vlaži lice. Ideja da oni koji imaju masnu kožu ne trebaju hidratantnu kremu samo je lažna. Ono što vam je potrebno je lagano oslobađanje ulja za hidrataciju nakon čišćenja. Očistite i očistite završni premaz Umirujući vosak SPF 15 (usporedite cijene) je dobar izbor zbog zaštite od sunca. (Nije dovoljno za cijeli dan; po potrebi se ponovo primijeni). Uvijek se vlaži nakon pranja i sušenja lica. Ako je vaša koža vrlo masna, možete izabrati da se samo hidratiziraju ujutro.

Koristite tjednu masku i tjedni eksfoliator. Maska duboko čisti vaše pore, dok eksfoliator uklanja gornji sloj mrtvih stanica kože. Prilikom odabira maske, potražite maser od glina kao Aveda’s Deep Cleansing Herbal Clay Masque (usporedite cijene) koji će otvoriti pore i očistiti duboko. Tjedni do dva tjedna pilinga će potaknuti novu kožu da se na površinu brže. Pokušajte s Biore pore Minimizing Refining Exfoliator (usporedite cijene) za veliku drogeriju brand. Pobrinite se da ste nježni; ako ste preko pilinga, vaša koža može izbiti čak i dalje. Koristite jednom tjedno za poliranu kožu.

Je li vaš acne vaš teen problem za njegu kože??

Ako je prištić problem za vas, samo znajte da ste daleko od samoga sebe. Znam da ponekad može izgledati kao da jeste, ali najbolji od nas imali smo naš dobar dio bubuljica.

(ja!) Znam da acne nije zabavno. Evo nekoliko stvari koje možda poznajete o aknama.

Koliko je vaša akna? Uzmi kviz za akne kako biste vidjeli gdje padate ozbiljnost.

Što uzrokuje akne? Mislite li da je to pizza, čokolada ili stres? Što mislite, razlog zbog kojeg razbijete? Šanse su dobre da naglašavate pogrešne stvari. Provjerite jeste li u pravu s našim Top Acne Mitovima i širite riječ svojim prijateljima.

Liječiti akne s spot tretman. Nikada ne znate gdje će se akne pojaviti, pa ako imate masnu kožu ili akne, sredstvo za čišćenje ili hidratantno sredstvo sa salicilnom kiselinom pomaže u održavanju akni u zaljevu. Ali nemojte naglasiti akne koju već imate; liječenje na mjestu pomoći će. Primijenjena izravno na mane, pomaže isušiti i brisati vašu manu brže nego što bi to sam učinio.

Pronađite pravu terapiju za vas i vaš proračun s mojim 8 acne tretmana.

Pomoć je dostupna za tinejdžere za njegu kože

Ako je tvoja mama nešto kao moja mama, ideja o odlasku na dermatologa možda mora doći od tebe, ali nemoj dopustiti da te to zaustaviti. Postoji mnogo medicinskih opcija za njegu kože za tinejdžere koji pate od akni. Naš vlastiti dermatolog Heather Brannon, MD nas ispunjava na medicinskoj strani akni i što možete učiniti kako biste je izliječili.

  • Liječenje aknama s aktualnim antibioticima
  • Antibiotici koji se koriste za liječenje akni
  • Liječenje akne s izotretinoin – Accutane

Konačne misli o njezi kože tinejdžera

Iako ne možete mijenjati gene, možete učiniti sve kako biste se brinuli o vašoj koži, tako da vam akne imaju priliku bolje. Nemojte kupovati svaki proizvod acne na tržištu; ponekad su suviše surove za osjetljivu tinejdžersku kožu. Potražite sredstva za čišćenje i hidratacije bez ulja, i pazite da ih upotrebljavate. Držite se s tamnom vlažnom krekerom s SPF-om kako biste dobili dozu vlage, zaštite i pokrivenosti samo jednom primjenom. I na kraju, nemojte se smiješno razgovarati sa svojim liječnikom kako biste vidjeli može li mu pomoći. Ako ste poput većine ljudi, akne će jednog dana biti kratkotrajna memorija za vas. Dosad su dostupne mnoge opcije.

No Replies to "Smart Skin Care Tips za adolescente"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.