10 najboljih krema za oko koje će kupiti 2018. godine | insightyv.com

10 najboljih krema za oko koje će kupiti 2018. godine

Predani smo istraživanju, testiranju i preporučivanju najboljih proizvoda. Možemo primati provizije od kupnji nakon posjećivanja veza unutar našeg sadržaja. Saznajte više o našem postupak pregleda.

Kreme za oko, možda jednako kao i serumi, privlače određenu vrstu mistike. Mnogo pitanja okružuju ovu kategoriju za njegu kože – ono što rade, zašto ne možete koristiti umirujuće lice umjesto toga i ako su čak potrebni. Na najosnovnijoj razini, kreme za oči štite i hidratiziraju kožu oko očiju koncentriranim sastojcima poput vitamina A, peptida, vitamina C, pa čak i kofeina. Proizvodi koji nisu formulirani za područje oko očiju, kao što su vlažići za lice, mogu biti previše teški za osjetljivo tkivo i uzrokovati male, krute mrlje zvane milia ako se koriste pod očima.

Osim toga, različite formule za oči oko ociju usmjerit će se na specifične zabrinutosti poput minimiziranja bora ili čak sprečavanja njih – iako, ako su vam oči i krugovi odvojeni od roditelja, učinkovitost i uspjeh koji imate s aktualnim proizvodima može se razlikovati.

Ali kreme za oči nisu samo za starenje. Oni također mogu uljepšati, ukloniti i stimulirati cirkulaciju oko očiju kako bi probudili vaše lice. Čak i djeluju kao primer za korektor. Uz svaki proizvod, malo ide dug put. Prilikom nanošenja koristite veličinu Q-tip točke za oba oka. Nanesite kremu prstom prsta, najslabiju, kako biste izbjegli povlačenje na kožu i koristite mekom i brzom pokretu za točenje kako biste pomogli očnoj koži na kožu ispod kože. Ovdje, najbolje kreme za oči koje možete kupiti sada. 

 

OLEHENRIKSEN Banana Bright Eye Crème

Zahvaljujući Sephori

Baš kao i popularni prah banana koji se navodi u njenom imenu, ova lagana danska vrhnja za oči osvjetljava tamne krugove pod očima. Dok ga zagladite, žuti pigmenti ispravno kruže za neposredne rezultate.

U međuvremenu, vitamin C povećava ton kože i kolagen vraća elastičnost i pomaže koži. Ova krema za oči djeluje kao primer za korektor, pa čak i pomaže u smanjivanju količine prikrivača, prema recenzentima. Spakirajte ovu kremu u vrećicu za šminkanje teretana ili noseći let tijekom putovanja kako biste smanjili broj proizvoda koje morate staviti oko sebe.
Više »

No Replies to "10 najboljih krema za oko koje će kupiti 2018. godine"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    44 − 41 =