10 Mitovi o celulitu ne biste trebali pasti! – insightyv.com

10 Mitovi o celulitu ne biste trebali pasti!

Imate li celulit? Nažalost, tako i gotovo svaka druga žena na svijetu (i neki muškarci). U stalnoj borbi protiv neželjenih kožnih ‘narančastih’ koži, žene traže nove i stare načine kako smanjiti svoje celulitske probleme. Za neke od nas, celulit postaje opsesija. Spremni smo isprobati bilo što samo kako bismo ga otišli ASAP. Nedavno je bilo mnogo savjeta kako liječiti celulit jednostavno i učinkovito. Na žalost, žene ulaze u ove mitove. Sretni smo za vas, prikupili smo najčešće mitove o celulitu. Vrijeme je da saznamo istinu o celulitu i njegovom liječenju!

Evo top 10 mitova o celulitu koje ne biste trebali vjerovati:

1. Samo masti žene mogu dobiti celulit

Celulit može biti rezultat dodatnih kilograma, ali nije istina da to jedino masne žene imaju. Celulit ne diskriminira – to se događa svima nama. Ako ste mršavi ili debeli, stari ili mladi, žena ili muškarac – to nije važno. Naći će te.

Fat-žena-celulit

2. Celulit će nestati ako izgubim težinu

Samo gubitkom težine, celulit ne može nestati. Nažalost, celulit nije lako riješiti. Gubitak težine nije dovoljan da se riješi celulita za dobro. Potrebno je promijeniti cijeli životni stil.

Celulit-Težina-gubitak

Muškarci ne mogu dobiti celulit

Istina je da je celulit uglavnom ženski problem kože, ali može biti i muškarac. Muškarci s problemima celulita ne postoje. Dok oko 90% žena ima određeni stupanj celulita na svojoj koži, celulit ima samo oko 11% svih muškaraca. Celulit na muškarcima obično se pojavljuje na trbuhu i vratu, za razliku od žena, koji ga najviše doživljavaju na bedrima, stražnjici i nogama.

Muškarci celulita

4. Skupni tretmani su moja jedina rjeąenja

Postoje mnogi tretmani koji obećavaju da se riješe celulita na stražnjici i bedrima. Nema dokaza da ta skupo rješenja zapravo mogu ukloniti celulit. Mnogi tretmani imaju kratki učinak. Nisu pravi izbor za dugotrajno uklanjanje celulita.

Celulita-liječenje

5. celulit je neozlijeđen

Pogrešno! Celulit se može liječiti, ali se ne može ukloniti u samo nekoliko dana. Ako imate celulit onda vjerojatno imate nezdrav način života. Nezdravi način života uključuje cigarete, alkohol, lošu prehranu, neaktivnost itd. Ako želite čvršći i glatki dno – počnite mijenjati!

Celulit-Žena

6. Možete eliminirati celulit kroz liposukciju

Za mnoge žene, liposukcija je vrlo jednostavna, ali skupo rješenje. U samo nekoliko sati probudit ćete se s prekrasnom kožom bez celulita. Pa, želimo da je to jednostavno, ali nije! Uz liposukciju, uklonit ćete samo duboku masnoću – a ne celulit. Liposukcija će samo pogoršati vaš celulit. Ne želimo da se to dogodi, u redu?

Celulit-plastika-kirurgija

7. Samo starije žene mogu dobiti celulit

Laž! Laž! Laž! Možete dobiti celulit u dobi od 14 godina. Nije bitno koliko si godina. Kao što smo već rekli – celulit ne odabire. Činjenica je također faktor. S godinama, naša koža gubi elastičnost. Zbog toga, stariji smo, to će biti očitiji celulit.

Starije-žena-celulit

8. Anti-celulitna odjeća može smanjiti celulit

Nažalost, ovo nije liječenje. Anti-celulitna odjeća nije u mogućnosti izliječiti vaš celulit. Neke pantyhose samo mogu spriječiti celulit, ali oni nisu pravo rješenje za uklanjanje celulita. Nemojte gubiti novac i vrijeme jer svi znamo da zvuči previše dobro da bude istinito!

Anticelulitna-odjeća

9. Samo se celulit pojavljuje na stražnjici i bedrima

Nažalost, stražnjica i bedra nisu omiljena mjesta celulita. Također se može pojaviti na vašem trbuhu, rukama i kukovima.

Celulita-stražnjica-2

10. Ako moja mama ima celulit, također ću to učiniti

Celulit može biti rezultat genetike, ali ako vaša mama ima celulit to znači da ćete ga imati? Ako pogledate stražnjicu i bedra svoje majke i vidite one ružne rupice, postoji šansa da ćete imati i celulit u tim područjima. Tjelesna mama tata je dobar poziv na buđenje! Ali, ne brinite … pomoći ćemo vam da se riješite!

Mama-i-kćer-celulit

Sada kada smo razorili mitove o celulitu, vrijeme je da osvojimo rat na celulit. Jeste li spremni za djevojke? znam da jesam!

No Replies to "10 Mitovi o celulitu ne biste trebali pasti!"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.