Stidne savjete za brijanje kose za adolescente

Stidne savjete za brijanje kose za adolescente

Imamo sjajne savjete o brijanju stidne dlake za djevojčice. Mnogo tinejdžera misli da je brijanje bikini područje isto što i uzimanje britva na noge ili ispod pazuha. Ali budući da je to nježna zona s debljem kosom, potrebno je posebnu pažnju kako bi se izbjegle bolne ili ružne nuspojave koje britva može donijeti.

Alati i tehnika. Moja prva savjeta bila bi da ne koristite jeftinu, jednokratnu brijač koja povećava vaše šanse za dobivanje britva i urastajućih dlačica.

Budući da je to vrlo osjetljivo područje, trebat će vam kvalitetan britva s kondicioniranim trakama i okretnom glavom. Imamo vodič o tome kako dobiti bliski, siguran brijanje s preporukama o proizvodu (dobiti korak po korak).

Započnite spor. Ako ste novi u brijanju ovog područja, počnite sa samo čišćenjem kose izvan vaše hlače prije nego što oduzmete puno ili sve svoje kose ili pokušate napraviti oblike. Uštedite to kada se koža koristi za brijanje i vjerojatnije je da će se njime nositi.

Izbjegavajte udarce. Postoje jednostavni koraci koje možete poduzeti kako biste smanjili svoje šanse za dobivanje urastajuće kose i hrskavice. Saznajte viĹĄe: kako izbjeÄ ‡ iti urezane stidne kose.

Hoće li brijanje napraviti kosu deblji? Suprotno popularnim uvjerenjima, brijanje ne proizvodi više kose, niti crijevo postaje gušća. Saznajte kako je započeo taj mit: Hoće li brijanje učiniti debelom kosom boljom?

Trim umjesto brijanja. Nećete htjeti skinuti svu kosu, ali duljina vam smeta.

Obrezivanjem kose dolje, možete učiniti područje više uređen bez riskiranja opekotina ili svrab. Pročitajte: Kako smanjiti stidne kose.

No Replies to "Stidne savjete za brijanje kose za adolescente"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    35 − 26 =