Obrati svoje vještine bikini voska s ovim edukativnim videozapisima

Ovi bikini waxing videa su napravljeni za profesionalce koji žele poboljšati svoje vještine obavljanjem Brazilaca, stvaranje dizajna, i širenje njihove baze klijenata waxing muškaraca. Ponekad pohađanje praktične klase nije uvijek moguće, pa su to izvrsni obrazovni alati za praćenje u udobnosti doma, a istodobno unapređivanje karijere.

Korisnici koji nisu licencirani također mogu imati koristi od gledanja i učenja iz tih videozapisa. Međutim, za home-waxing, preporuča se držati da se samo waxing bikini linija (kosa izvan panty linija). Ako želite ukloniti više dlaka za brazilski ili holivudski stil, trebali biste ići na profesionalce. Ovaj savjet vrijedi i za muškarce i za žene.

Obrati svoje vještine bikini voska s ovim edukativnim videozapisima

© 2009 autorsko pravo estetski videoizvor.

Tim dvaju stručnih estetika, Eva Mileski i Teresa Halencak, pokazuju brazilski bikini vosak koristeći tvrdo i mekano vosak na tri ženske modele, sa i bez jednokratnih gaćica. Vidjet ćete korak po korak kako ukloniti sve bikini kose, i naprijed i natrag.

Saznajte pravilnu pripremu kože, konzistenciju voska, kako smanjiti kosu i postaviti klijenta. Naći ćete sjajne savjete o tome kako smanjiti bol u voskom, stvarajući predložak i post-waxing njegu kože.

Vrijeme: 1 sat i 11 minuta
Cijena: $ 69,95
Više »

No Replies to "Obrati svoje vještine bikini voska s ovim edukativnim videozapisima"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    83 − 75 =