Ne morate vidjeti bumps: kako spriječiti usaditi kose nakon waxing

Ne morate vidjeti bumps: kako spriječiti usaditi kose nakon waxing

Zahvaljujući uranjenoj kosi nakon depilacije događa se kada kosa nikada ne razbije površinu kože dok raste ili izlazi iz kože, a zatim raste natrag u kožu. Najčešće se događa u područjima gdje je kosa debela poput muškaraca, pazuha ili osobito gdje je debela i kovrčava, kao u bikini liniji. Doista, ipak, to se može dogoditi bilo gdje kosa je waxed.

Cilj u depilaciji je da ukloni cijelu kosu iz folikula, ali ima tendenciju da se razbije ili iznad ili ispod površine kože, kada se vosak.

To se često događa jer se vosak uklanja u suprotnom smjeru svog rasta i ima više naprezanja na kosi.

Umjesto nove formiranja i rastezanja kose s prirodnim rubom, sada je tup i oštar. Ova oštrina olakšava kosu da probije kožu i ponovno se vrati u njega. Dobar primjer za okretanje je brijanje, jer često stvara urastajuće dlake jer ostavlja tupu kosu od rezanja.

Spriječiti ih od stvaranja

 • Wax kod kuće s know-howom. Obavezno slijedite upute pažljivo pripremajući kožu, primjenom proizvoda i uklanjanjem. Imat ćete veće šanse da dobijete cijelu kosu nasuprot samo da ga razbijete.
 • Pronađite izvrsnu, iskusnu tehnologiju. Ako odlučite platiti za svoju uslugu, ne idite samo za bilo koga tko je licenciran. Znamo da se bumps mogu dogoditi unatoč najvećim namjerama. Međutim, oni koji su lukavi imaju najbolje šanse da ne razbiju kosu i izbjegavaju druge nuspojave.

  Na primjer, većina tehničara koristi tvrdi vosak za barem dio bikinijskog područja što je divno za grubu kosu koja ga "skuplja" tako da se može lako podići.

 • Exfoliate prije i poslije. piling olako s tkaninom od ayate ili drugim blagim pilingom kao što je Scrub Me Luscious prije uklanjanja kosa pomaže uklanjanju mrtvih stanica kože omogućujući bolju i jednostavniju uslugu.

  Lagano piling jednog dana nakon voska (ako područje nije crveno, upaljeno ili nadraženo) i nastavljajući to, nekoliko puta tjedno, ovisno o vrsti kože i tipa kose, pomaže zadržati mrtve stanice kože daleko od folikula. Kada se kosa počnu vraćati, pilingom ga pomaže ukazati i rasti u pravom smjeru - suprotno od kože.

 • Držite se daleko od uske odjeće. Ako ste dobili bilo koju vrstu tijela waxing onda želite da koža može 'disati' tako da govore, a ne da se sužava. Ne samo da se uska odjeća može nadražiti svježe voštana područja, tjednima kasnije može potaknuti kosu da raste natrag u kožu.

 • Zaustavite ih prije početka. Mnogi proizvodi su stvoreni kako bi se mogli boriti i spriječiti urastao vlasi prije nego što se pojave, sadržavajući piling i hidratantna svojstva. Sprječavanje njih prije nego što se pojave puno je lakše nego rješavanje crvenila i bumps kasnije. Tend Skin (usporediti cijene) je veliki omiljeni prodan u mnogim salonima i lječilištima. Nanesite proizvod za urastajuću kosu 48 sati nakon uklanjanja dlake jednom dnevno ili u skladu s uputama za proizvod.

Pokušajte šećer

Ako uistinu imate stvarni problem nakon depilacije, pokušajte zalijevati tijesto koja također podiže cijelu kosu. Umjesto uklanjanja dlake u suprotnom smjeru rasta kose kao što je depilacija, uklanja je na način na koji raste. Na taj način stavlja manje naprezanja na kosu tako da je manje vjerojatno da će slomiti ili iznad ili ispod kože. Check out: Sugaring uklanjanje dlaka 101

No Replies to "Ne morate vidjeti bumps: kako spriječiti usaditi kose nakon waxing"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  99 − 91 =