Najbolji kitovi za waxing za Defuzzing Hair Down There

Vlakna stidnih vlakana moraju biti dovoljno jaka da uklone gustu, grubu kosu, ali dovoljno nježnu na koži u ovoj osjetljivoj zoni. Ovdje imamo neke od najboljih proizvoda za razmotriti za rješavanje DIY bikini vosak ili dodavanje u esthetician's room ako ste pro.

Parissa Wax Strips Face and Bikini

Image Ljubaznošću Amazon

Tamo su mekane pre-made trake izvrsne za početnike. Umjesto da se gnjavi zagrijavanjem voska i nanosi se štapom, proizvod je već pripremljen na traci. Ono je tako lako kao što se dobiva jer se ne možete nanositi previše gusta, a bilo koja ljepljivost lako se ispire, tako da postoji malo čišćenja.

16 traka (8 dvostrana strana) može se koristiti više od jednom na sjedenje - dovoljno za napraviti bikini vosak. Ne možete dobiti više pogodaka s kitom uključujući kožu ublažavajući azulenovo ulje, pogotovo ako ste početnik i ne želite uložiti puno.

Općenito govoreći, kosa mora biti oko ¼ ", ali ne duže od ½" za depilaciju. No, još je važnije osigurati da je dovoljno kratak kada koristite unaprijed izrađene vrpce jer je teže podići dugu kosu. A budući da je vosak sobna temperatura, trljajte trake između dlanova dok ne budu tople prije stavljanja dlake.

Usporedite cijene na Amazonu

No Replies to "Najbolji kitovi za waxing za Defuzzing Hair Down There"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    44 + = 52