Nair tuš kose uklanjanje krema pregled

Nair tuš kose uklanjanje krema pregled

Nairova tušna energija trebala bi biti jednostavan način da se riješite kose na rukama, ispod pazuha, noge i bikini linije, a uštedite vrijeme i traju dulje od brijanja. Iskreno, radije bih brijala. U konačnici, nisam uštedio ni u kojem trenutku ili imam više trajne glatkoće oko brijanja. Umjesto toga, završila sam s kemijskim opeklinama i sušenijom kožom.

prozodija

 • Ne osjeća miris kao i neke druge kreme za uklanjanje dlačica
 • Može raditi za samo tri minute, djelomično dok ste u tušu
 • Proizvod dolazi s spužvom pa znači manje kontakt s vašim rukama

kontra

 • "Glatka koža traje dulje od brijanja" navedeno na boci; nije istina za sve
 • Može uzrokovati da kemikalija izgori na koži poput ostalih proizvoda za depilaciju
 • Potrebno vam je puno proizvoda da temeljito pokriju kosu
 • Može uzrokovati suhoću

Opis

 • Proizvođač - Crkva i Dwight Co.
 • Izbor - Vlaži ili piling
 • upotreba - Krema za uklanjanje dlaka za ruke, ispod pazuha, noge i bikini

 

Depilatori rade razbijanjem kosa tako da se može izbrisati. Postoji bezbroj proizvoda koji spadaju u ovu kategoriju i mogu doći u losion ili oblike raspršivanja. Neki su napravljeni za muškarce, drugi za osjetljivu kožu, a zatim postoje i oni koji su posebno oblikovani za lice ili bikini zonu.

Nair je jedna od najozloglašenijih tvrtki koje proizvode depilatoriju. Ovdje stavljamo jedan od njihovih proizvoda na test, Nair Shower Power, na mjestu gdje žene rutinski uklanjaju kosu - od nogu.

Kako je ova krema drugačija

Nair Shower Power djeluje malo drugačije od većine kreme za uklanjanje dlaka, jer možete ga staviti, pričekajte jednu minutu, a zatim ići u tuš i isprati s spužvom nakon nekog vremena. (Većina proizvoda s depilacijskim tipom, tuširanje može mijenjati vaše rezultate.) U teoriji to zvuči poput velikog sustava.

Dostupne su dvije vrste: Vlaži i piling. Odlučila sam se za vlaženje jer se depilatori mogu vrlo sušiti na koži, a volim koristiti organski piling za šećer za piling. Shvatio sam da bi bilo koja dodatna vlaga bila dodatni bonus.

Nakon još dvije minute da se napuni krema, ali ne više od deset minuta, upotrijebite spužvu koja dolazi s proizvodom kako bi pomogla da se odmakne kosa. Mislila sam da je spužva bila sjajna jer nema potrebe za kontaktom s kremom nego što je potrebno.  

Tušna snaga brijanje

Zanimljivo je vidjeti kako će to trajati u usporedbi s brijanje, koristila sam Nair Tuš Moć vlage na jednoj nozi i izbacila britvu za drugu. Spužva pod uvjetom da je dobro radi uklanjanja proizvoda i kose. Kad su izašle iz tuširanja i isušivale obje noge, nije bilo neposrednih razlika između njih. Međutim, kasnije tog dana počelo se spaljivati ​​područje s desne strane moje donje noge koja sam koristila depilaciju.

The After Effects

Slijedio sam sve upute, nisam ostavio proizvod dulje nego što su rekli, a nemam osjetljivu kožu. Zato sam se iznenadio kad vidim dugačak štapić koji je izgledao kao da loše britve spali sljedećeg dana. Također sam primijetio da je Nairova noga bila mnogo suha koža u usporedbi s obrijanom nogom.

Toliko za odabir vlaženja. Mogu samo zamisliti da sam odabrao opciju pilinga kako su stvari mogle biti znatno gore.

Konačne misli

"Glatka koža traje dulje od brijanja" reklame na bocu nisu se držale u mom slučaju. Moja noga koja je koristila Nair tušnu snagu ponovno se vratila jednako brzo kao i obrijana noga.

Sve u svemu, samo bih radije brijala. Nair Shower Power nije uštedio nikakav dodatni vremenski raspored jer je brže brijanje. Nije bilo štednje novca jer je potrebna dobra količina proizvoda za pokrivanje kose. I kao što sam rekao gore, nije mi više dala rezultate bez dlaka. Kod brijanja postoje mnogo prirodnijih proizvoda, ili barem manje oštrih, koji se mogu koristiti za brijanje.

No Replies to "Nair tuš kose uklanjanje krema pregled"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  27 + = 32