Načini određivanja količine brazilskog ili bikini voska koštat će vas

Načini određivanja količine brazilskog ili bikini voska koštat će vas

Postoji širok raspon cijena kada je u pitanju dobivanje brazilskog ili bikini voska. Međutim, može se suziti prema vrsti bikini voska koji dobivate, ako ste muški ili ženski, i drugi čimbenici. Na primjer, vrsta objekta u kojem će se usluga izvršavati zajedno s njegovom lokacijom čini veliku razliku u kvaliteti i cijeni. Postoji i nekoliko stilova koji dolaze s različitim troškovima, kao da imaju osnovni bikini vosak, američki vosak ili Sfinga.

Koliko košta brazilski i redoviti bikini vosak

Prilikom određivanja koliko košta brazilski ili bikini vosak, jedan od čimbenika koji treba uzeti u obzir je područje na kojem želite izvršiti uslugu. Postoji nekoliko prosječnih salona za nokte koji imaju bikini voštani izbornik koji počinje na samo 15 dolara, a tu su i vrhunska lječilišta u Hollywoodu i New Yorku, gdje cijene bikinija za vosak iznose do 120 dolara ili više. Velik dio kvalitete i cijene vašeg voska ovisit će o lokaciji salona, ​​kakvu vrstu proizvoda upotrebljavaju i kakvoj klijentelu žele privući.

Susjedni salon koji ima povoljne cijene za svoje usluge za kosu zadržat će svoje cijene na istoj liniji. Slično tome, vrhunski spa koji nudi luksuzniji doživljaj i pogodnosti naplaćuju se na višoj strani.

Cijena nije mjera rezultata

Nećete nužno dobiti nevjerojatnu uslugu kada platite višu cijenu.

Slično tome, nećete imati lošu uslugu ako je na jeftinoj strani. Estetičari cijene svoje usluge temeljeni na iskustvu, proizvodima koji se koriste, nad glavom i kakvom se tržištom pokušavaju privući. Imajte na umu da je depilacija posao i svatko treba zaraditi.

Estetičari koji čuvaju njegovo ili njezino područje izvanredno čistim i sanitarnim će koristiti više pomagala i proizvoda.

Na primjer, dvostruko zanemarivanje štedi novac, ali nije sanitarno. Jedan aplikator trebao bi se samo jednom umočiti u vosak i protrljati kožu, a zatim baciti. Korištenje svježe štapiće svaki put dodaje gore. Dakle, pomaže znati što tražiti kako bi dobili sanitarni vosak. Prvi korak je pronalaženje čistog salona kako bi se dobio siguran voštanje.

Bikini voski stilovi

Postoji nekoliko različitih vrsta bikini vosaka, a svaki stil bikini voska košta drugačiji iznos. Na primjer, postoji osnovni bikini ili američki vosak u kojem se kosa uklanja s vanjske strane panty linije. Uz ovaj vosak, svibanj vam je uklonjena kosa od gornjih bedara, kao dobro. Međutim, neće biti obilje voska koji će se koristiti, a usluga će trajati manje vremena. Dakle, neće biti skupo kao i stilovi koji uklanjaju više kose.

S druge strane bikini voska, imate Sfinks. Ovo je mjesto gdje se svaka posljednja kosa uklanja s vrha svoje stidne regije, upravo dolje do peri-analnog područja i vaših stražnjica. Ovo je slično i ponekad sinonim za brazilski vosak. Budući da ovaj stil uklanja svaku posljednju kosu, često se koristi više vremena, proizvoda i voska. U konačnici, to je specijalizirana služba u kojoj će tehničari morati poduzeti kontinuirane obrazovne klase za obavljanje usluge.

Kada dođete u dizajne bikinija, kao što je dobivanje oblika srca, morat ćete platiti znatnu količinu. To je zato što je izazovno i dugotrajno. Zapravo, moglo bi se složiti da ova vrsta usluga prelazi tehnički aspekt depilacije, te u oblik umjetnosti u kojem je bikinična kosa jedinstveno oblikovana.

Rodne razlike

Ponekad, saloni i lječilišta će čak naplatiti različite cijene za muškarce i žene. Na primjer, mnogi saloni ili lječilišta će naplatiti više za muški brazilski vosak, jer je izuzetno specijalizirana usluga.

U svakom slučaju, nije važno koliko ćete platiti ako ste pronašli estetiku koju ste zadovoljni, znati i zabrinuti za svoje zdravlje i sigurnost. Možda ste u nekim neugodnim pozicijama, pa želite pronaći pravu osobu za sebe.

No Replies to "Načini određivanja količine brazilskog ili bikini voska koštat će vas"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    23 + = 26