Kako se pravilno tretiraju vaginalnu ulovljenu kosu?

Kako se pravilno tretiraju vaginalnu ulovljenu kosu?

Budući da je kosa u stidnoj zoni je kovrčava i obično gusta, ima tendenciju da se vrati u kožu kada raste. Ušute dlake mogu se dogoditi bez vršenja bilo kakve vrste njegu. No, većinu vremena to je kad se kosa počne rasti nakon što ga ukloni da crvenilo i bumps straga njihove ružne glave.

Saznajte kako spriječiti i liječiti ovu neželjenu, ali vrlo česta nuspojava popularnih metoda uklanjanja dlaka.

Brijanje

Brijanje je jedna od najčešćih metoda za ovu zonu jer je brz i jednostavan. Kosa prirodno ima suženi rub, što znači da se kosa postepeno smanjuje u svojoj debljini prema kraju kao što je oblik noža trave ili mača.

Brijanje stvara oštre rubove na kosi kada je izrezana. Ovaj oštar rub olakšava kosu probijanje kože i raste natrag u nju. Ovaj korak-po-korak vodič ženskog intimnog brijanja sadrži savjete za blisku buku, uključujući i kako izbjeći iritaciju i urastao dlačice. Uvijek biste trebali brijati u smjeru rasta dlačica, svaki put upotrijebite krema za brijanje ili gel i svježi britva. Piling površine prije i poslije brijanja je dodatni korak prema zadržavanju urastajućih dlačica.

Waxing i Sugaring

Vosak i šećer oboje trebaju ukloniti cijelu kosu iz folikula, zbog čega rezultati mogu trajati toliko dulje od brijanja. Ponekad, međutim, kosa je razbijena iznad ili ispod površine kože budući da je istrijebljena.

Baš kao i brijanje, ove oštre, slomljene krajeve stvaraju uzgojni teren za kosu koja raste natrag u kožu.

Čišćenje kose izvan vaše hlače je u redu da radite na sebi kod kuće. Uz pravu metodu za bikini waxing kod kuće, smanjit ćete lom s pravom preparatu za kožu, voskom i procesom prijave.

Ako želite učiniti više nego očistiti svoju bikini liniju, trebali biste dogovoriti sastanak s profesionalnim koji je iskusan i vješt u bikini i brazilskih voskova.

Ako krenete u lukavu tehniku ​​koja koristi slatku tijesto, imat ćete najbolju šansu izbjegavanja stvaranja kose natrag u kožu. Pasta uklanja kosu u smjeru njegovog rasta, za razliku od žila i šećera koji ga uklanjaju u suprotnom smjeru. Kada radite protiv zrna rast kose, postoji više šanse da se razbije i povećane šanse za urastao dlačice.

epilacijska

Epilatori koriste sitne pincete ili zavojnice kako bi podigle svaku kosu iz njezinog folikula. Postoji više šanse za lom koristeći epilator nego kada dobijete vosak ili šećer uklanjanje dlaka, jer kosa nije uvijek izvadena u savršenom kutu s tim uređajima. Postoje mnoge marke i modeli, a ono što se upotrebljava utječe na kvar koji doživljavaš. Ako imate tendenciju da dobijete urastao glavu, bilo bi pametno izbjeći ovu metodu uklanjanja.

liječenje 

Većina upaljenih dlačica odlazi samostalno. Sjedenje u toplim kupkama dnevno ili više od jednom dnevno može pomoći, kao i vruće obloge na tom području. Ako imate urastajuću kosu koja vas muči, nanesite steroidni kremu kako biste smanjili upalu i svaku svrbež ili topikalnu antibiotsku krema ako je bolna i izgleda zaražena.

Ako se ne razjasni za nekoliko dana ili se pogorša, pogledajte svog liječnika koji bi mogao propisati jače kreme ili oralni antibiotik ili oboje. 

Ako vam je potrebna brza pomoć, obratite se zaraženom lovcu za kosu, ali pazite da ga zadržite samo na vanjskoj strani vašeg tijela. Možda imate i neke sastojke u ormaru koje možete koristiti kao kućne lijekove. Postoje i druge jednostavne stvari koje možete učiniti kako redovito pilinga i koristiti hidratantnu kremu kako biste spriječili pojavu bumps na prvom mjestu.

No Replies to "Kako se pravilno tretiraju vaginalnu ulovljenu kosu?"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    47 − = 43