Kako savršeno ukrotiti obrve?

obrva

obrva.
clipart.com

Kada pomislite na dotjerivanje vaših obrva, prve metode koje dolaze na pamet su tweezing i waxing. Žene koriste ove metode kako bi oblikovale obrve u oblik koji žele i eliminiraju lutke između i ispod obrva. Muškarci uglavnom povečavaju ili dobiju depilaciju kako bi protjerali učinak unibrowa. No, osim oblikovanja i održavanja područja između obrva bez kose, obrve ponekad trebaju obrezivanje i prorjeđivanje tako da izgledaju uredno sve više, osim oblikovanja koju želite. Sve što trebate oboriti obrve: češalj ili špulica, par škara i zrcalo.

02
od 05

Uklonite višak kose

kako to trim eyebrows

Fotografija © Naomi Torres

Prvi korak za obrezivanje obrva je četkanje kose pomoću češlja. Pazite da uklonite samo kosu koja raste u tom smjeru. Ako sve vaše vlasi ne rastu, a svejedno obrišete, mogli biste završiti s rijetkim područjima. Kosa koja je iznad oblika može se ukloniti. Izvadite malo na vrijeme kako biste ga zaštitili od pretjerivanja. Koristite škare za obrve (usporedite cijene), koje su male i imaju kratke i ravne oštrice. Također možete koristiti škare za nokte ili škare za rezanje kose, ali škare za obrve će vam dati najviše kontrole i najbolji rezultat.

Ako vam obrve nisu predugi, ovaj bi korak mogao biti sve što vam treba da biste ih uredili. Ali ako imate puno skupno, morat ćete učiniti nešto više posla.

03
od 05

Izvadite skupno

Muška eyebrows, grooming eyebrows

Fotografija © Naomi Torres

Uzmite finu češalj ili četkicu i stavite ga u obrve oko 45 stupnjeva. Ako želite kosu kosu što je kraći, pritisnite češalj donekle blizu kože, ali definitivno ne sve na putu prema dolje. Ako samo malo želite, premjestite češalj dalje od kože. Stavite škare preko češlja i izrežite kosu. Četkica vam pomaže da se ne držite preblizu i uklonite previše kose ili dobijete ćelavost.

Muške obrve obično završe tako dugo dok starimo. Izvlačenje ovog rasutog materijala zaista pomaže muškarcima da izgledaju sklupčanije i da dobiju više mladenački izgled.

Žene također imaju koristi od uklanjanja većih količina ako povežu ili vosku, a posebno ako žele dobro definirane obrve. Samo kombinacijom obrade i uklanjanja kose možete dobiti savršeno definiran izgled.

04
od 05

Radite svoj put u odjeljcima

dotjerivanje eyebrows, trimming brows, eyebrow shaping

Fotografija © Naomi Torres

Nastavite dotjerivati ​​obrvu tako da radite svoj put u odjeljcima dok ne dođete do kraja čela. Gustoća obrva treba izgledati konzistentno na cijelom putu. Ako jedan dio još uvijek izgleda glomazan, vratite se natrag sa svojim češljem i škarama i uklonite veću količinu.

05
od 05

Dajte im konačni dodir

oblikovanje your eyebrows, how to trim eyebrows, eyebrow shaping

Fotografija © Naomi Torres

Kada završite s uklanjanjem svih skupa i prilično ste zadovoljni rezultatom, obavite jednom ponovo i provjerite trebate li malo tužiti tu i tamo i očistiti bilo kakve zalutale dlake. Slijedite iste korake od početka na drugom obrvu.

No Replies to "Kako savršeno ukrotiti obrve?"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    70 − 60 =