Kako pravilno umetati one dosadne dlake na kosu

Kako pravilno umetati one dosadne dlake na kosu

Evo kako podešavati kosu ako imate malo ili puno toga za uklanjanje. Jednostavno je uhvatite, kratke dlake dobivajte i dulje traju, sve u trajanju od 15 do 25 minuta.

Evo kako

 1. Kupi dobar par pinceta. Ako vam se pincete klize, to će vam donijeti puno više vremena da biste obavili posao. Još gore, ako razbiju kosu iznad ili ispod površine kože umjesto da ga uklone iz korijena, kosa će se pojaviti dani kasnije umjesto tjedana. Naš odabir: Tweezerman Slant Tweezer
 1. Povucite ili povucite kosu. Želite li jasno vidjeti vaše lice, tako da možete dobiti najbolje rezultate.
 2. Operite bradom s toplom vodom. Želite kožu lijepo i čisto, a tople vode pomažu opuštanju kože i folikula dlake za lakše uklanjanje. Ako niste nedavno piling, sada je dobro vrijeme da to učinite, tako da ne postoji nakupljanje mrtvih stanica kože oko kose. Obrišite i osušite da biste uklonili vlagu.
 3. Uključite kosu. Stojeći ispred zrcala s dobrim osvjetljenjem držite kožu napete sa slobodnom rukom, zgrabite kosu što bliže koži i uklonite ga u smjeru kojim raste.
 4. Nastavi. Najprije početi sa samo debelom, tamnom kosom i vidjeti je li to posao.
 5. Fino podešavanje. Ako vam finije vlasi i dalje gnjaviš, onda ih uklonite na isti način. Ako ih nemate vremena vidjeti, nanesite malo dječjeg praha na područje i kosa će biti vidljivija. Tijekom rada, prašinu s bilo koje kose s ručnikom zadržati mjesto koje ste plucking čist i jasan.
 1. Ublažite kožu. Kada završite, a koža je crvena ili nadražena, možete staviti losion ili gel na alole s pamučnim kvadratom.

Savjet

 1. Nemojte kopati pincete u kožu da biste dohvatili vrlo kratke dlake ili biste mogli ozlijediti kožu i izrezati ga. Pričekajte dok ne izađe za par dana za uklanjanje.
 2. Nježno držanje kože napete sa svojom slobodnom rukom dok pincete, znači manje skidanje i bol na koži.
 1. Ako ste zabrinuti zbog boli, nanesite prigušeni sprej na vatu od pamuka, a zatim na područje. Nemojte se približavati očima!
 2. Saznajte više o drugoj opciji za uklanjanje dlačica.

Što trebaš

 • Dobar par pinceta
 • Ogledalo
 • Aloe losion ili gel (izborno)
 • Prašak za bebe (izborno)
 • Numbiranje sprej (izborno)

No Replies to "Kako pravilno umetati one dosadne dlake na kosu"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  8 + 1 =