Kako napraviti dugu ili bradavicu obrve Savršen

Kako napraviti dugu ili bradavicu obrve Savršen

Ako vam obrve ne dopuštaju kontrolu, možete ih ukloniti pomoću jednostavnih savjeta za oblikovanje. Neki ljudi s grmovitim obrvama imaju tendenciju da se žele riješiti njihove debljine, ali najčešće, oni s punim obrve imaju ih iz razloga. Na primjer, osobe koje prirodno pune obrve često rade u ravnoteži s drugim značajkama lica kao što su velike oči, usne ili snažna čeljust.

Prekrasna stvar o punim obrvama je da imate toliko toga za rad i lako ih možete dobiti u svoj željeni oblik ili stil s nekim obrezivanje i moguće uklanjanje dlačica.

Razmotrite se sretnim, kao i mnoge žene koje imaju rijetke ili tanke obrve provode svaki jutro popunjavanje područja njihovih obrva, ili ih produbljuju olovkom ili prahom. U stvari, svake godine žene troše tisuće dolara kupujući stimulatore obrva za veće obrve, a neki i dalje dolaze do transplantacije kose obrva. Srećom za vas, ovo je vrlo jednostavan izazov za popravak. 

Kako dobiti pomoć za vaše bradavice obrve

Prva stvar koju želite odlučiti je kako želite da vaše obrve izgledaju. Određivanje oblika obrva je važno tako da odgovara obliku vašeg lica. Na primjer, četvrtasta lica često izgledaju sjajno s debljim obrvama koje imaju visoke lukove, dok ravne obrve s niskim lukom izgledaju sjajno na duljim formama lica.

Želite početi pažljivo i ne idite pincete sretnim. Ako ste muškarac, ne želite više ukloniti dlake ili stvoriti visoki luk. Inače, možete riskirati gledajući ženstveno.

"Manje je više" je ključna fraza koju treba zapamtiti kada se radi o ugađanju muških obrva. Želite da vam obrve izgledaju skriveno, ali ne bi bila loša žarišna točka.

Žena se obično može ukloniti uklanjanjem više dlaka od muškarca. Međutim, trebala bi biti oprezna kada je riječ o mjestu gdje se obrve počinju i završavaju, gdje stavlja luk i koliko je visina luka.

Inače, njezine obrve mogu biti suviše tanke za lice, a ne čine okvire pravilne veličine za njezine oči. Te pogreške mogu učiniti ženu izgledati zastarjelo ili staro. Luk također može preuzeti pogrešan oblik; umjesto da teče, može izgledati vrlo kutno i oštro.

Obrezivanje kosu obrve

Najčešće je dužina koja uzrokuje neželjeni izgled, a ne iznos stvarne kose. Sljedeća stvar za napraviti, prije uklanjanja bilo koje kose, je da ih podrezivati. Izuzetno je lako raditi kod kuće i može se završiti samo sa škarama i češljem. Za žene, trebali biste češalj gore i trim ¼ inča koji ide iznad čela. Muškarci mogu četkati obrve gore sa češljem ili četkicom za zube, a zatim koristiti škare (s ravnim i kratkim oštricom) da skinu milimetar ravno.

Obrezivanje pomaže u uklanjanju prekomjernog rasutog materijala, zadržava obrve na mjestu, čini ih lakšim i u konačnici im omogućuje da izgledaju manje grmljavine. Ako žena želi vrlo definiranu čelo, rezanje višak duljine pomaže u postizanju tog izgleda. Nakon uklanjanja skupno, moći ćete vidjeti kakvu kosu, ako je potrebno, treba ići. Uklanjanje odgovarajuće količine kose daju ženama pravi oblik, a muškarac je pravo njegovan izgled.

Fino podešavanje

Ponekad, obrezivanje je sve što je potrebno za muškarce i žene koji žele vrlo prirodan izgled.

Žene koje žele nešto više oblikovati morat će raditi malo više posla - osobito za grube obrve koje trebaju nabaviti luk.

Prvi korak je pronaći početak i kraj vaših obrva kako biste ih mogli oblikovati u luk. Zatim ćete imati bolju predodžbu o mjestu postavljanja luka. Možete saznati gdje se vaše obrve počinju crtanjem nevidljive crte s vanjske strane lopte vašeg nosa na obrve s pincetom. Alternativno, možete koristiti ravnalo u unutarnji kut oka da biste to odredili.

Muškarci također mogu koristiti vodič za njegu, koji će pomoći muškarcima da nauče kako podesiti obrve, korak po korak, a ipak imaju taj muški izgled. Bilo da ste muškarac ili žena, važno je polako krenuti i ukloniti više kose dok idete dalje.

Istražite svoje mogućnosti

Razmislite o održavanju grubih obrva.

Trendovi dolaze i idu s sezonom, ali grmlje obrve su se vratile od 2008 sa glumicama poput Cara Delevingne ponosno pokazujući žestok i prirodan izgled. Oblikovanje njih može biti dosadno, pogotovo ako to morate učiniti sami. Ako ćete ići na taj put, važno je da se opustite i podesite raspoloženje tako da možete učiniti svoje obrve bez isticanja.

Ako imate stvarno grube obrve i ne možete se nositi s održavanjem, razmislite o stručnoj pomoći. Stručnjak za obrve može vosak, navijati i / ili ukloniti obrve za vas, štedi vam vrijeme, energiju i moguće vrištanje.

No Replies to "Kako napraviti dugu ili bradavicu obrve Savršen"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    29 + = 39