Kako lakše ukloniti kosu, osjetiti manje boli i imati trajnije rezultate

Kako lakše ukloniti kosu, osjetiti manje boli i imati trajnije rezultate

Ispričavamo vam kako ukloniti dlake na licu, da li imate nekoliko ili mnogo neželjenih zamagljivih sredstava za uklanjanje. Tweezing je velika pristupačna i prilično brz opcija koja ne preuzima nikakvu pravu vještinu za uklanjanje dlaka, uzimajući tjednima odjednom kožu bez dlake. Ono što trebate znati o tome kako je jednostavno iskoristite, osjećate manje boli i imaju dulje trajne rezultate.

Teškoća: Lako

Potrebno vrijeme: 15 - 25 minuta za podešavanje dlake na licu

Evo kako:

 1. Koristite dobar par pinceta. Ovo je vaš jedini alat, pa mora raditi dobro! Ako vam se pincete klize, to će vam donijeti puno više vremena da biste obavili posao. Što je još gore, ponekad manje od zvjezdane parice će razbiti kosu. Ako se kosa razbije iznad ili ispod površine kože umjesto da se ukloni iz folikula, onda će se pojaviti dani kasnije umjesto tjedana.

   

  Moj odabir: Tweezerman Slant Tweezer (usporedite cijene). Volim njihovu visoku kvalitetu i činjenicu da se nagib lagano prilagođava krivinama lica omogućujući pincetu da se približi koži i može podići čak i kratku kosu.

 2. Povucite ili povucite kosu. Želite li jasno vidjeti vaše lice, tako da možete dobiti najbolje rezultate.

   

 3. Oprati lice toplom vodom. Želite kožu lijepo i čisto kako bi izbjegli izbijanje nakon uklanjanja dlaka. Topla voda pomaže opuštanju kože i folikula dlake za lakše uklanjanje. Ako niste nedavno piling, sada je dobro vrijeme za to. Piling uklanja nakupljanje mrtvih stanica kože i pomaže uklanjanju dlačica radi lakšeg uklanjanja. Obrišite i osušite kako biste uklonili vlagu.

   

 1. Uključite kosu. Stajati ispred zrcala s dobrom rasvjetom. Prirodno osvjetljenje, kao zrcalo uz prozor ako je sunčano vani i okrenuto prema vama je najbolje ... možete vidjeti svaku svaku kosu. (Zato pronađete "skrivenu" kosu kad gledate u ogledalo vašeg automobila.) Držite kožu čvrstom slobodnom rukom, zgrabite kosu što bliže možete blizu kože i uklonite je u smjeru kojim raste.

   

 1. Nastavi. Najprije početi sa samo debelom, tamnom kosom i vidjeti je li to posao.

   

 2. Fino podešavanje. Ako vam finije vlasi još uvijek gnjavi, onda ih uklonite na isti način. Ako ih imate teško vidjeti, nanesite malo dječjeg praha na površinu i kosa će biti vidljivija. Tijekom rada, prašinu s bilo koje kose s ručnikom zadržati mjesto koje radite na čist i jasan.

   

 3. Ublažite kožu. Kada završite, nanesite toner lica ili neku vrstu lijeske bez alkohola. To pomaže u sprečavanju prištića i iritacije. Također možete nanositi omiljene hidratantne lica s pamučnim kvadratom kako bi koža izgledala meko. Mast je također manje vjerojatno da će kucati vlažnu kožu, osobito ako je kosa debela poput brade.

Savjet:

 1. Nemojte kopati pincete u kožu ako ne možete uhvatiti ultra kratke dlake. Pričekajte dok ne rastu, što može biti samo jedan dan ili dva. Inače riskirate struganje kože, koje se mogu pretvoriti u grudice ili tamne mrlje, što je često gore od kose.
 2. Lagano držeći kožu napetom (što znači tvrtka) sa slobodnom rukom, dok pinceta ima manje vuče. Želite najmanju količinu povlačenja jer je to jedan od glavnih uzroka boli kada uklanjaš kosu.
 3. Ako ste zabrinuti zbog boli, primijenite prigušeni sprej (usporedite cijene) s vatom ili četvrtom, a zatim do površine lica. Nemojte se približavati očima!
 1. Saznajte više o drugim metodama za uklanjanje dlaka posebno za lice: Kako ukloniti kosu lica.

Što trebaš:

 • Dobar par pinceta
 • Ogledalo
 • Numbiranje sprej (izborno)
 • Witch maglica ili toner (opcija)
 • Krema za osvježavanje lica (opcija)
 • Prašak za bebe (izborno)

No Replies to "Kako lakše ukloniti kosu, osjetiti manje boli i imati trajnije rezultate"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  47 + = 49