Kako djeluje EpilFree sustav za smanjenje dlačica

Kako djeluje EpilFree sustav za smanjenje dlačica

EpilFree je profesionalni sustav razvijen u Europi uzimajući dvije tekućine upotrijebljene u tandemu poslije waxinga (ili nekom drugom metodom koja uklanja cijeli folikul dlake od korijena) da postupno smanjuje i zaustavi daljnji rast dlake na tretiranim područjima.

Dostupan je u tri koncentrirana seruma (lica, intimna njega i njegu tijela) za svaku vrstu kose i specifična područja tijela ili lica. Dostupno samo kroz salone i lječilišta, uklanjanje dlačica i sustav izvode stručno osposobljeni stručnjaci.

Kako radi EpilFree?

Nakon što je kosa uklonjena i folikul je prazan, prva tekućina se nanosi i masirana u koži u suprotnom smjeru rasta kose tri do pet minuta. Inhibitor, drugi dio sustava se raspršuje i masiran u kožu, opet u suprotnom smjeru rast kose.

Je li to za svakoga?

Sustav se može sigurno koristiti bilo kome, bez obzira na vašu kosu ili boju kože i tip kose. Budući da ne cilja pigment poput većine laserskih uklanjanja dlaka, ali stvarni folikul, kosa ili boja kože nisu problem.

Koliko je učinkovita?

EpilFree obično traje između dva i deset tretmana kako bi se postigli željeni rezultati. Ako su hormonska pitanja uključena, može biti više. Tvrtka kaže da se vidljiva razlika mora vidjeti nakon prvog tretmana. Svaki tretman Epilfree treba nastaviti smanjivati ​​broj funkcionalnih folikula i kao rezultat, smanjiti količinu kose koja se vraća na tretiranom području.

Kao i bilo koja druga profesionalna usluga, ukupni rezultati će varirati ovisno o osobi koja daje liječenje.

Je EpilFree bolno?

Jedina bol koju morate brinuti je kada je stvarna kosa uklonjena od depilacije ili nekom drugom metodom. Dvodijelni sustav proizvoda ne boli.

cijena

Raspon troškova za EpilFree usluge, ali popis u nastavku je dobra polazna točka.

Cijene za muškarce bit će malo veće.

 • Pregled: 35 dolara
 • Brada: 50 dolara
 • Cijeli lice: 99 dolara
 • Underarms: 55 dolara
 • Cijele noge: 175 dolara
 • Cijeli povratak: 175 dolara
 • Bikini: 65 dolara
 • Brazilac: 105 dolara

No Replies to "Kako djeluje EpilFree sustav za smanjenje dlačica"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  + 82 = 86