Kako brijati noge za glatku kožu, bez bumps ili ingrowns – insightyv.com

Kako brijati noge za glatku kožu, bez bumps ili ingrowns

Naš vodič o tome kako brijati noge pokazuje vam kako da biste dobili blisku buku dok izbjegavate nicanje i rezanje. Čak i ako godinama koristite britvu na nogama, siguran sam da ćete naučiti neke nove trikove za bolje rezultate.

Izaberite krema za brijanje ili gel mudro

Nemojte koristiti uobičajeni sapun. To može biti suho i ne pruža dovoljno klizanja. Zapamtite, ono što koristite ima toliko na ishodu vašeg brijanja kao i vaš brijač.

Umjetnost brijanja, bez sjenila, krema za brijanje za žene (usporedite cijene) fenomenalno je za dobivanje glatke brijanja, vlaži kožu i sprječava urastao vlasi. 

Nemojte se udaljiti na vašem deblu

Ostanite jasni od ravnih, jeftinih jednokratnih dobara ili ćete tražiti odrezivanje i šišanje. Umjesto toga koristite britvu s okretnom glavom i po mogućnosti višenamjenskim lopaticama kako biste dobili glatku, blagu obuću. Moj odabir za žene je Schick Quattro za žene (usporedite cijene). Za neke, više oštrica iritiraju kožu jer malo podižu kosu da bi dobili brijanje krajnje bliske. Ako ste primijetili da više lopatica ne radi dobro za vas, odlučite za jednu oštricu.

Dajte prigušnicu 

Ako nikada niste obrijali ili nemate neko vrijeme, dobro je smanjiti kosu što je moguće kraće. To možete učiniti postavljanjem češlja na kožu i obradom preko češlja sa škarama ili pomoću škara pomoću najkraćeg čuvara. Manje kose koju počnete znači manje korištenja vašeg britva i dovodi do manje začepljenja oštrice.

Uzmi toplu tuš ili kadu

Najmanje pet minuta vrućine će omekšati kožu i opustiti folikul dlake. Zato šamponite kosu i prvo oprati svoje tijelo.

ljuštiti se

Osim ako je vaša koža nadražena, riješite mrtve stanice kože i pružite brijanje bliže pomoću nježnog pilinga ili omiljenog pranja tijela s Ayate perom (usporedite cijene) na nogama.

Dab na nekim uljima za brijanje

Radi kao prepreka na vašoj koži, britva će lakše olakšati umjesto povlačenja i vlaženja kože. Također pomaže spriječiti opekotine, opće iritacije i urastao dlačice. Ovo nije neophodan korak, već veliki spasitelj života za one koji se bore s nicks, osip od britva, suhoće ili osjetljivu kožu.

Nanesite kremu za brijanje ili gel

Pobrinite se da je koža vlažna, ali ne pretjerano vlažna. Ako imate četkicu za brijanje, radite proizvod četkom u krugovima kako biste podigli kose i dobili bližu brijanje.

Obrijati se

Pomoću svježeg noža, koristeći čvrsti, ali ne prekomjerni pritisak, idite u suprotnom smjeru rasta dlačica dok držite kožu napete. Nemojte više puta preći istu površinu.

Ispiranje

U međuvremenu, pazite da isperete nož. Začepljeni britva neće dobro raditi.

Očistiti

Temeljito isprati prostor kako bi se izbjeglo svrab i suho osušiti mekanim ručnikom.

hidratizaciju

Nanesite losion za svjetlo, po mogućnosti onu koja nije podijeljena. Ne želite ništa previše bogato kako bi začepili folikul dlake ili koji će pogoršati svježe obrijanu kožu svojim mirisom. Ali nešto svjetlo će pomoći hidratizirati kožu i učiniti ga izgledati mekše i glatko.

Borite se protiv crvenila

Muškarci ili oni s debelom kosom kose mogu koristiti proizvod kao Flawless Ingrown Hair Serum (usporediti cijene na Amazonu) kako bi se izbjegli udarci, crvenilo i urastao vlasi.

Savjet

 1. Pogledajte smjer rasta kose. Ponekad kosa na stražnjoj strani nogu raste od lijevog do desnog ili desno-lijevo umjesto dolje, tako da prilagodite smjer brijanja oštrice da biste dobili najbliže rezultate.
 2. Budite izvanredni s vašim pritiskom pomoću britve oko gležnjeva i sjekira.
 3. Brijanje je samo privremeno, da biste dobili dulje traje (do šest tjedana) pokušajte nagrizati ili šlagati.

Što trebaš

 • Češalj i škare ili škare (ako kosa treba obrezivanje)
 • Zakretanje britve s više oštrica
 • Krema za brijanje ili gel
 • Ulje za brijanje (izborno)
 • Četka za brijanje (opcija)
 • Lagano, nenametljivo losion

No Replies to "Kako brijati noge za glatku kožu, bez bumps ili ingrowns"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.