Je li lasersko uklanjanje dlaka dobra opcija za kosu?

Je li lasersko uklanjanje dlaka dobra opcija za kosu?

Pitanje: Preporučujete li Lasersko uklanjanje dlačica za žensku kosu?

Odgovor: Da biste dobili osnovni pregled, laserski je FDA odobren za trajno smanjenje kose i koristi pulsirano svjetlo za onemogućavanje folikula dlake. Najbolji kandidati su oni s tonovima kože na svjetlijoj strani i tamnoj kosi, jer svjetlo cilja pigment (boja kose). Zato nije siguran za ljude koji imaju tamne teze jer će napadati melanin u koži i mogu uzrokovati ožiljke i mjehuriće s većinom lasera na tržištu.

Kao što možete vidjeti iz sigurnosnih razloga, to nije za sve. Osim toga, ovdje su neke druge stvari koje treba razmotriti.

Što trebate znati o uklanjanju dlačica na bradi glave

  • Boja kose lica. Iako je kosa na glavi možda prirodno tamna, kosa lica uvijek nije. Uz najčešće korištene lasere, neće dobro funkcionirati u smanjenju dlačica. To je bolja opcija za žene koje imaju tamnu kosu na bradu.
  • Rizik više kose. Laserski i IPL (intenzivna pulsirajuća svjetlost) mogu stimulirati skrivenu kosu lica da raste u žena. To ne znači da će to, samo što ima i može.
  • Može biti skupo. Potrebni su višestruki tretmani. Ako odlučiš odlaziti na profesionalne tretmane, možda neće biti jeftin pothvat nakon što se kaže i učinio.

Što je kod kuće?

I Tria Laser 4X, i Silk'n Flash & Go (koristi IPL) mogu se koristiti na ženskom licu od linije obraza, kao i većinu tijela.

Pogledajte ostale uređaje: Home Laser i IPL Systems.

Saznajte više o drugim opcijama: Kako ukloniti žensku kosu.

No Replies to "Je li lasersko uklanjanje dlaka dobra opcija za kosu?"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    − 3 = 4