Izbjegavajte nepotrebnu bol s ovim vodičem za vađenje gornje usnice

Izbjegavajte nepotrebnu bol s ovim vodičem za vađenje gornje usnice

Premda se gornje usne mogu zvučati dovoljno jednostavne za rad kod kuće, dajemo vam profesionalne savjete koji vam trebaju da biste dobili najbolje rezultate. Kao kako izbjeći nepotrebnu bol, riješite se većine kose i pomažete vam da izbjegnete da vidite crveno.

Hladne trake od voska izgledaju kao jednostavno i ekonomično rješenje, ali se ne daju dobro na kosu. Koristite vosak za kremu (usporedite cijene) koji se zagrijavaju u posudi za vosak. Kremasti vosak je divan za osjetljivu kožu na gornjoj usnici, jer je to jedan od najfinijih voskova.

Također je lakše raditi s voskom od meda zbog manje ljepljive konzistencije.

Teškoća: Lako

Potrebno vrijeme: 10 minuta

Evo kako:

 1. Kupi kit za vosak. Usporedite cijene kitova.
 2. Imati dovoljno dlake. Kosa mora biti najmanje 1/4 ".
 3. Povucite ili pričvrstite kosu. Ne želiš kosu na putu ili završi uzimajući vosak u njemu .
 4. Operi ruke. Nikada ne biste radili s prljavim alatima?
 5. Očistite područje lica. Operite gornju površinu usne, platite na suho ili koristite nanesite pre-vosak za čišćenje (usporedite cijene na Amazonu). Lagano prasite prašinu na površini koja treba biti waxed. Nemojte pretjerivati ​​u prahu, više nije bolje.
 6. Radite u odjeljcima. Prilikom voska nanosimo gornju usnicu u pet odjeljaka. Područje gdje koža skoči između nosa i gornje usne je jedan odjeljak. Područja na obje strane gdje se koža uranjaju u svakoj su odijeljena u dva dijela.
 7. Vosak. Nanesite vosak ravnomjerno u smjeru rasta dlake pomoću aplikatora (drvene štapove) do prvog vanjskog dijela na lijevoj strani usne (bočna strana najbliža obrazu). Budi oprezan! Želite dovoljno voska da temeljito pokriju kosu, ali ne tako debeli da postaje previše gusta da se ukloni. Uzmite vosak blizu kutova usta, gdje se kosa skriva sakriti tako da se pridržava jezik ispod gornje usne kako bi se proširila koža.
 1. Pokrijte traku. Nanesite traku u smjeru rastu kose (obično dolje), ostavljajući neku preostalu traku na kraju koja nije pričvršćena za kosu poput kartice (recimo da kosa raste s lijeva na desno - ostavite lijevu traku na desnoj strani). Pritisnite i čvrsto glatko prenesite traku u smjeru rasta dlake nekoliko puta, kako bi se osiguralo da se vosak pričvršćuje za kosu i malo se ohladi.
 1. Okreni se u usnu. Nagnite gornju usnu ispod usne kao da pokušavate sakriti svoje usne, što kožu čini kožu i pomaže kod boli, crvenila i manje lomljenja kose.
 2. Wax off. Uhvatite na kraj trake koja nije pričvršćena za kosu. Držite kožu napete jednom rukom i uklonite traku u suprotnom smjeru rast kose u jednom brzom povlačenju, sve do druge strane. Nemojte se podići, što bi moglo biti vaše prirodno sklonost. Pritisnite ruku na koži kako biste oslobodili bolove nakon uklanjanja trake. (Zvuči glupo, ali to radi!) Ako ostane malo voska s kosom, jednostavno stavite traku na kosu i izvucite.
 3. Ponoviti. Nastavite s koracima 7-10 kako biste završili s lijevom i drugom dionicom s desne strane.
 4. Središnji dio voska. Ponovite korake 7-10 na srednjem dijelu, primjenom voska od vrha do dna radi najbolje ovdje.
 5. Očistite propuštene dlake. Dok držite kožu napete, koristite čiste pincete kako biste uklonili svu kosu koju propušta vosak.
 6. Očistite vosak od kože. Uklonite sve preostale ostatke, s uklanjanjem voska, dječjim uljem ili vazelinom.
 7. Ublažite kožu. Nanesite losion nakon voska ili losion ili gel na osnovi aloe. Ako morate ići negdje, a koža je još uvijek crvena, nanesite malo minerala.

Savjet

 1. Nemojte obavljati gornje usne voskom ako uzimate Accutane.
 1. Vosak ispred velikog ogledala (nije ručno) tako da možete jasno vidjeti.
 2. Vježbajte voskom na malom dijelu vašeg tijela, kao što je vaša ruka, tako da dobijete osjećaj. Uvijek provjerite malu količinu voska pri ruci, prije nego što se nanese savijanje, kako biste bili sigurni da je topli, a ne vrući.
 3. Ako ste zabrinuti zbog boli, primijenite prigušeni sprej (usporedite cijene) s vatom, a zatim do gornje usne. Nemojte izravno ući u oči.
 4. Nakon waxing držati ruke od kože kako bi se izbjeglo dobivanje crvene bumps i iritacije.

Što trebaš

 • Vosak toplije
 • Vosak za kremu
 • Za čišćenje prije waxa
 • Puder za bebe
 • Muslin ili trake od polja
 • Drveni aplikatori
 • Vosak za uklanjanje kože (ili možete koristiti bebe ulje ili vazelinu)
 • Poslije voska losion ili gel na osnovi aloe
 • Pinceta

No Replies to "Izbjegavajte nepotrebnu bol s ovim vodičem za vađenje gornje usnice"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  + 55 = 60