Evo kako dobiti grudi bez dlačica kod kuće tjednima

Evo kako dobiti grudi bez dlačica kod kuće tjednima

Korak po korak, evo kako vositi kosu u kući. Zbog toga što uklanja kosu od korijena, traje mnogo dulje od brijanja, tako da možete biti bez dlaka tjednima odjednom. Nije tako lako, pogotovo na sebi. Zato biste mogli zatražiti pomoć.

Što trebaš:

 • Vosak toplije
 • Vosak za vašu vrstu kose
 • Za čišćenje prije waxa
 • Prašak za bebe, kukuruzni škrob ili prašak prije epilacije
 • Muslin ili Pellon trake
 • Drveni aplikatori ili štapići s jagodicama
 • Vosak za uklanjanje kože (ili možete upotrijebiti ulje za tijelo bez mirisa)
 • Poslije losion losion ili gel na osnovi aloe
 • Pinceta

Evo kako:

 1. Dobiti zalijevanje. Usporedite cijene kitova. Preporučio bih ili med ili drugu (mekan) vosak za grubu kosu. Voštani vosak od mekog čaja također je divno za grubu kosu i kožu osjetljivu na bubuljicu.
 2. Imaju pravu duljinu kose. Mora biti najmanje 1/4 ", ali ne više od 1/2". Ako je duži od 1/2 ", koristite šiške za kosu s 1/4" stražarom tako da se ravnomjerno ukrasi.
 3. Oprati. Budući da upotrebljavamo ruke da sve dotaknemo, operi ih najprije.
 4. Očistite prsa. Oprati ga nježnim sapunom, isušiti i zatim obrisati pre-vosak za čišćenje pomoću pamučne podloge. Koristite drugu podstavku za pamuk kako biste ga osušili. Lagano prerađivanje praha, kukuruzni škrob ili dječji prašak na površini koja će biti vosjana. To pomaže vosku da se drži kose i manje na koži.
 5. Vosak. Nosite rukavice, koristite drveni aplikator ili štapić s jagodicama i ravnomjerno u širenju voska od 45 stupnjeva u smjeru rasta dlačica u nešto malim dijelovima. Vosak treba pokriti kosu, ali ne smije se stavljati na debelo. Ne stavljajte vosak na bradavice!
 1. Pokrijte traku. Nanesite Pellon na muslin strip u smjeru rast kose, ostavljajući neke ostatak traka koja nije vezana za bilo koju kosu, tako da ona može djelovati kao kartica. Na primjer, ako kosa raste s desna na lijevo, ostavljajući ostatak trake na lijevoj strani. Glatke prste preko trake u smjeru rasta dlaka nekoliko puta tako da je traka pričvršćena za kosu.
 1. Uklonite traku voska. Čvrsto držite kožu jednom rukom. Uhvatite na pločicu i u jednom brzo izvucite traku za uklanjanje u suprotnom smjeru sve do druge strane. Vaša reakcija može biti da se podigne ili ne ide u potpunosti na drugu stranu. To će ga povrijediti više, ne ukloniti vosak i uzrokovati lomljenje kose. Ako ostane malo voska s kosom, jednostavno stavite traku na kosu i izvucite.
 2. Pritisnite kožu. Nakon uklanjanja voska, pritisnite ruku na koži koja pomaže osloboditi neke od boli.
 3. Ponoviti. Nastavite s koracima 5-8 koji rade u dijelovima koji rastu u istom smjeru dok se ne uklone. Nemojte nanositi vosak preko istog područja dva puta, ili možete završiti s jakim crvenilom, upalom ili opekotinama.
 4. Očistite propuštene dlake. Dok držite kožu čvrsto, koristite čiste pincete kako biste uklonili bilo kakve zamke.
 5. Ovdje nema ljepljivosti. Riješite se bilo kojeg ljepljivog ostatka s uklanjanjem voska. Ako nemate, možete upotrijebiti ulje za bebe ili bilo koje drugo ulje bez mirisa načinjeno za kožu. Samo očistite vodom poslije.
 6. Mirna koža. Nanesite losion nakon voska. Ako ga nemate, losion ili gel koji se temelji na aloe djelovati kao mlijeko.
 7. Previše posla? Sljedeći put nazovite salon ili lječilišta za termin.

Savjet:

 • Nemojte nikamo nigdje ako uzimate Accutane ili imate li u posljednjih godinu dana.
 • Nemojte stavljati vosak na bliže ni blizu nje. Koža je suviše nježna za vosak. Bolje je smanjiti kosu koristeći trimer, poput Philips Norelco BodyGroom.
 • Vosak ispred velikog zrcala, ili još bolje, nekoga da vam pomogne. Vježbajte voskom na malom dijelu vašeg tijela, kao što je vaša ruka, tako da dobijete osjećaj. Uvijek provjerite malu količinu voska pri ruci prije nego što se nanese cviljenje, kako biste bili sigurni da je topli, a ne vrući.
 • Ako ste zabrinuti zbog boli, nanesite zamućivanje sprej ili krema (usporedite cijene).
 • Nakon waxing držite ruke od kože kako bi se izbjeglo dobivanje crvene bumps i iritacije. Pogledajte ostale načine kako spriječiti nuspojave voska.

No Replies to "Evo kako dobiti grudi bez dlačica kod kuće tjednima"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  − 2 = 4