Želite li ukloniti kratku kosu? Isprobajte ove jednostavne tehnike uklanjanja dlačica

Želite li ukloniti kratku kosu? Isprobajte ove jednostavne tehnike uklanjanja dlačica

Waxing kratka kosa može biti izazovna jer treba biti oko ¼ inča dugo da se vosak na zgrabite na. Ako je kraći od toga, može ili ne mora biti uspješno uklonjen. Evo nekoliko savjeta za podmazivanje kose dlake u kući ili kod profesionalaca.

Kada vidite stručnjaka

Ovisno o vrsti voska profesionalne uporabe i kvalificiranosti, možda ćete biti odbijeni ako vam kosa nije dovoljno dugo.

Dakle, prilikom izrade obveze upitajte koriste li tvrdi vosak i uklanjaju nešto kratku kosu. Ako ne, nazovite druge salone i lječilišta specijalizirane za depilaciju ili pričekajte dok kosa ne dulji.

Kada se waxing kod kuće

Oplakanje može biti teško, a pokušavajući ukloniti kraću kosu, to može učiniti dodatnim lukavim. Ovo nije vrijeme za korištenje hladnog voska ili prethodno izrađenih traka od voska jer ti proizvodi obično ne pokupljuju svu kosu, pogotovo ako je gusta. Potrebno je koristiti vrući profesionalni vosak.

Vosak se nanosi u smjeru rasta dlake i uklanja se u suprotnom smjeru. Ali možete ukloniti veću kosu ako najprije nanesete vosak (strip ili striptiz) prema smjeru rasta dlaka, a zatim smjerom rast kose u istom udaru brzo radi. (U istom hodu znači da nema zaustavljanja niti podizanja aplikatora za svaki odjeljak).

Zašto? Vosak će u cijelosti okružiti kosu sa svih strana, tako da postoji veća šansa da će se ukloniti kraće vlasi.

Prije vađenja željenog područja, vježbajte ovu tehniku ​​na ruku ili na drugom mjestu gdje vam nije važno ako se kosa potpuno ukloni.

Vosak od trbuha i nevidljivi vosak

Nakon waxinga, neka kosa često ostaje iza, čak i kada se kosa smatra dovoljno dugom. Koristite dobar par pinceta kako biste pokupili bilo kakve razbojnike.

Slatke pincete lakše će olakšati posao, a šiljaste pincete mogu biti iznenađujuće za podizanje iznimno kratke kose.

  • Vosak:Ne treba se zbuniti s voskom već na traci, ova vrsta voska se zagrijava, a na vrhu se nanosi vrpcom od muslina ili krpom i brzo se uklanja. Dobar je za oblaganje velikih površina, poput nogu, leđa i prsa.
  • Vlačić bez sjaja:Također poznat kao tvrdi vosak, također se zagrijava i prljavi vosak. Kada se nanosi, u biti se stezne i stvrdne oko kose tako da se ne treba ukloniti s trakom. Izvrstan je za male površine s grubom kosom, kao u području pazuha i bikinija.

sugaring

Postoje dvije vrste šećera - gel i paste - i oba uklanjaju kosu iz folikula kao što je depilacija. Međutim, poznato je da je šećer manje bolan od waxinga i ostavlja manje crvenila i iritacije.

Gel se nanosi i uklanja na isti način kao vosak u tome što se proizvod primjenjuje u smjeru rasta i uklanja suprotan način. Iako je gel obično lakši za upotrebu od paste, kosa mora biti oko ¼ inča i također ćete trebati trake.

Zalijepi ima neke prednosti iako je tehnika malo teža. Najbolji dio je da trebate samo oko 1/16 "rasta.

  • Kod kuće: Iako je malo zavaravajuće učiniti sami, možete uštedjeti novac tako što ćete napraviti vlastitu šalicu za zalijevanje.
  • Stručna primjena: Provjerite internetsku pretragu u vašem području za davatelje usluga koji pružaju usluge šećera. Pazite da upotrebljavaju tijesto, a ne gel.

No Replies to "Želite li ukloniti kratku kosu? Isprobajte ove jednostavne tehnike uklanjanja dlačica"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    − 1 = 4