Brza, bezbolna metoda za brijanje prsne kose

Brza, bezbolna metoda za brijanje prsne kose

Bilo da ste već godinama brijali kosu ili se pripremate za prvi put, vjerojatno ćete imati koristi od ovih savjeta za postizanje sjajnih rezultata. Pomoći ćemo vam da približite brijanje, izbjegavajući uobičajene probleme poput nicanja, iritacije i neugodnih udaraca.

Kako brijati prsa

Teškoća: Lako

Potrebno vrijeme: 10-15 minuta

Što trebaš

 • Češalj i škare ili škare (ako kosa treba obrezivanje)
 • Novi brtveni uložak
 • Nježna tijela exfoliator ili loofah
 • Ulje za brijanje (izborno)
 • Četka za brijanje (opcija)
 • Krema za brijanje ili gel
 • Neosjetljiv losion (izborno)
 • Toner (izborno)

Evo kako

 1. Izaberite kremu za brijanje ili gel mudro. Ono što koristite ima toliko na ishodu vašeg brijanja britva koju koristite. Hrabar brijanje dobar je primjer proizvoda koji je izvorno stvoren za brijanje mužjaka.
 2. Nova kvalitetna britva je važna. Ostanite bez izravnih, jeftinih jednokratnih dobara ili biste mogli završiti s neugodnim noktima i rezovima. Dobro napravljena britva s okretnom glavom (i više lopatica ako nemate osjetljivu kožu) trebala bi vam pružiti glatku i blistavu buku. Omiljena s mnogim dečkima je Gillette Fusion (usporedite cijene).
 3. Trim, trim, trim. Ako nikada niste obrijali ili nemate neko vrijeme, dobro je smanjiti kosu što je moguće kraće. To možete učiniti postavljanjem češlja na kožu i podrezivanjem preko češlja sa škarama. Ili kako biste ga brzo i jednostavno upotrijebili strojevima za rezanje ili tijelom koji ima najkraći stražar.
 1. Skoči u tuš i opusti se za pet. Odvojite minutu da dišete. Operite svoje tijelo i kosu. Topla voda će omekšati vašu kosu i kožu, omogućujući bližu buku.
 2. ljuštiti se. Laganim uklanjanjem mrtvih stanica kože ćete dobiti bliže rezultate i smanjiti urastajuću kosu. Lagano korištenje mokrog lufa će raditi sjajno.
 1. Koristite malo ulja za brijanje. Nekoliko kapi ulja za brijanje pod kremom ili gelom djeluje kao prepreka na vašoj koži, tako da će britva lakše olakšati umjesto povlačenja. Ne samo da hidratizira, tako i ulje pomaže u sprečavanju opekotine, opće iritacije i urastajućih vlasi - sve velike prekršitelje pri brijanju debljih dlaka kao u prsima (usporedite cijene).
 2. Nanesite kremu za brijanje ili gel. Pijesak na malo vrhnja ili gel na vlažnoj koži. Koža koja je previše vlažna, krema će krenuti ravno u odvod. Ako imate četkicu za brijanje, primijenite ga pomoću malih krugova.
 3. Obrijati se. Koristeći čvrsti dodir, brijanje u suprotnom smjeru rasta kose dok držite kožu čvrsto. Nemojte preći preko istog područja previše puta ili se koža može nadražiti. Uvijek možete obrijati način na koji raste kosa. Naravno, nećete se približiti brijanju, ali dobro djeluje na one koji imaju vrlo osjetljivu kožu.
 4. Ispiranje. U međuvremenu, pazite da isperete nož. Začepljeni britva neće dobro raditi.
 5. Suha, tonirana i hidratizirana. Pat suho kožu, prskajte na toner lica kako bi vam pomogli očistiti pore i boriti se s prištićima nakon brijanja. Lagani necentrirani losion zamijenit će vlagu, ali biste ga mogli preskočiti ako ste skloni prestanku.
 6. Držite bumps daleko. Nanesite proizvod koji će vam pomoći zadržati urastajuću kosu, hrskavice i iritacije u zaljevu. Proizvod kao što je Tend Skin će raditi čuda. Ako ne koristite proizvod protiv udarnih mrlja, pazite da često piling, tako da dlačice i dalje pokažu kada se vrate.

  Savjet

  1. Pogledajte smjer rasta kose. Vaša kosa ima vlastiti um. To će rasti u svakom smjeru, tako da prilagodite smjer brijanja oštrice da biste dobili najbliži rezultat.
  2. Budite vrlo oprezni oko područja bradavice i kosti ovratnika ili drugih krivulja u prsima. Uzmite dodatno vrijeme u tim područjima i koristite kratke poteze.
  3. Ako nećete brijati trbuh ili donji dio trbuha, barem obrezujte kosu, tako da ne postoji takva vidljiva razlika između kose i bez dlaka.
  4. Ako ne želite koristiti ručni britva, probajte električnu napravu za brijanje tijela kao što je Philips Norelco Bodygroom.

  No Replies to "Brza, bezbolna metoda za brijanje prsne kose"

   Leave a reply

   Your email address will not be published.

   + 6 = 16