12 koraka za savršeno brijanje bikini linije

12 koraka za savršeno brijanje bikini linije

Evo kako možete brijati bikini liniju i dobiti glatku, blagu brijanje, izbjegavajući nadraženost, nicks i urastao glavu.

Teškoća: Lako

Potrebno vrijeme: 15 -20 minuta za brijanje bikini linije

 

 1. Uzmi topli tuš ili kadu. Najmanje 10 minuta topline će ublažiti kožu i opustiti folikul dlake.

   

 2. Izaberite kremu za brijanje ili gel mudro. Ono što koristite za popravljanje ima toliko toga o ishodu vašeg brijanja kao i vašeg britva, a posebno je važno u ovom osjetljivom području. Korištenje redovitog sapuna je svakako izvan.

  Umjetnost brijanja (usporediti cijene) fenomenalan je za dobivanje glatke brijanja, vlaži kožu i sprečava urastao dlačice. Za muškarce, preporučujem Brave Shave, izvorno stvoren za muško brijanje tijela.

   

 1. Nemojte štedjeti na vašem britvu. Ostanite jasni od ravnih, jeftinih jednokratnih dobara ili ćete tražiti odrezivanje i šišanje. Umjesto toga koristite britvu s okretnom glavom koja pomaže britvom da se kreće krivuljama kože. Višestruke lopatice su napravljene za blisku buku i dobro rade za debelu bikinijuću kosu. Međutim, može biti previše za osobe sklone osjetljivosti. Moje odlazak na britvu je Schick Quattro za žene (usporedite cijene).

   

 2. Dajte frizuru. Ako nikad niste obrijali bikini liniju, ili nemate neko vrijeme, dobro je smanjiti ga što je moguće kraće. To možete učiniti tako da postavite češalj na kožu i obrije preko češlja sa škarama, s bikinijskim trimerima ili pomoću škara pomoću najkraćeg čuvara.

   

  Manje dlačice koje započinjete znači manje upotrebe vašeg britva i dovode do manje začepljenja oštrice. Prilikom kose koja nećete brijati kraće, pomaže vam da izgledate više pomagale i spriječite da vam se kosa izvuče iz vašeg kupaći kostim ili gaćice.

 1. ljuštiti se. Oslobodite mrtve stanice kože i pružite brijanje bliže korištenjem blagog pilinga ili omiljenog pranja tijela s Ayate washclothom (usporedite cijene) na bikinijskoj liniji.

   

 2. Nagnite se na neko ulje za brijanje. Radi kao prepreka na vašoj koži, britva će lakše olakšati umjesto povlačenja i vlaženja kože. Također pomaže u sprečavanju opekotine, opće iritacije i urastajuće kose, svih velikih prijestupnika u bikinijskoj zoni.

   

 1. Nanesite kremu za brijanje ili gel. Pobrinite se da je koža vlažna, ali ne pretjerano vlažna. Ako imate četkicu za brijanje, radite proizvod četkom u krugovima kako biste podigli kose i dobili bližu brijanje.

   

 2. Obrijati se. Pomoću svježeg noža, koristeći čvrsti, ali ne prekomjerni tlak, prijeđite prvo u istom smjeru rasta kose, a zatim u suprotnom smjeru dok držite kožu napete. Nemojte preći preko istog područja previše puta, pogotovo ako imate osjetljivu kožu.

   

 3. Ispiranje. U međuvremenu, pazite da isperete nož. Začepljeni britva neće dobro raditi.

   

 4. Očistiti. Isperite područje i osušite ručnikom.

   

 5. hidratizaciju. Nanesite lagani losion ili malo ulja za brijanje. Ne želite ništa previše debelo kako bi začepili folikul dlake. Ali nešto svjetlo će pomoći hidratizirati kožu i zadržati je mekana i glatka.

   

 6. Borite se protiv crvenila. Nanesite proizvod kao Flawless Ingrown Hair Serum (usporedite cijene na Amazonu) kako bi vam pomogli s bumps, crvenilo i urastao glavu.

   

Savjet:

 1. Nošenje visokokvalitetnog donjeg rublja oblači vrlo kratku kosu koja će biti obrijana nakon panty linije. Prilikom brijanja slijedite područje na kojem je ukrašen da biste dobili ravne redove.
 2. Brijanje prilikom tuširanja, a ne kupanje, može olakšati stvari jer možete podupirati noge na strani staje za bolji doseg.
 1. Držite sve proizvode samo na vanjskoj strani vašeg tijela.
 2. Ako se usudite, možete pokušati izraditi obrijane dizajne ili dodati neku boju.
 3. Brijanje je samo privremeno, da biste dobili više trajne rezultate (do šest tjedana) pokušajte bikini vosak.

Što trebaš:

 • Češalj i škare ili škare
 • Nova zakretna britva s oštricama višekratnika
 • Krema za brijanje ili gel
 • Ulje za brijanje
 • Četka za brijanje (opcija)
 • Lagano, nenametljivo losion

No Replies to "12 koraka za savršeno brijanje bikini linije"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  + 28 = 35