Evo korak-po-korak vodič o tome kako podučiti mladića da brije

Evo korak-po-korak vodič o tome kako podučiti mladića da brije

Veliki je posao za svakog tata da poučava svoje sinove da su sitnija točka čovjeka i da ih podučava kako brijati jedan je od onih koji definiraju trenutke oca i sina. Na vama je da primijetite kada počinje s breskve i dobiva ga na pravilan način u pravo vrijeme.

Što trebaš

 • Brijač s zamjenskim ulošcima ili električni brijač
 • Gel za brijanje ili pred-električni losion za brijanje
 • Vlaži losion poslije brijanja

  Obavijest kad treba započeti brijanje

  Kada počnete vidjeti breskvicu na licu, ili kada te dugačke, ružne dlake počnu proklijati na gornjoj usnici ili bradi, vrijeme je da počnete raditi na brijanju. Za većinu mladih ljudi će početi brijati nekoliko puta tjedno, ali učestalost s kojom trebaju brijati nakon toga će se razlikovati od svakog mladog čovjeka. Dakle, obratite pažnju i pomažite mu da se brije dovoljno često da izgleda dobro njegovano.

  Odaberite desni razbojnik

  Većina muškaraca započinje brijanje metodom koja radi za svoje tate. Dakle, ako koristite ručni britva, započnite s njim. Ako koristite električnu, pronađite onaj koji je jeftiniji i neka ga vježba. Ako počnete s ručnim britvicama, nabavite onu koja koristi spremnik za jednokratnu upotrebu. Oni imaju tendenciju da se brijanje, posebno u prvom, više udoban. Ako je njegova brada je prilično lijepa i lagana, upotrijebite 3 uložak s oštricom. Ako je grubo, upotrijebite 4 ili 5 uložak s lopaticama.

  Ako ima loš slučaj akni, počnite s električnim britvama; oni brijanje možda neće biti tako blizu, ali to će biti sigurnije.

  Poduči mu kako da pripremi njegovo lice

  Ako upotrebljava ručni britva, poduči ga da koristi vruću vodu i prvo operi lice sapunom i isperite ga. To čini brijanje vrhnje podmazivati ​​bolje.

  Pokrenite ga gelom za brijanje koji ima dobar sadržaj za hidrataciju; lopatice olakšavaju klizanje i ne mora doživjeti opekotina britva. Iako ne postoji osjećaj prilično poput grijane pjene, može se poslije diplomirati. Pomagalo za brijanje treba aplicirati. Ako upotrebljava električni brijač, možda ga želite potaknuti da upotrijebi pred-električni losion za brijanje koji će pomoći bajcima da se podigne ravno prije brijanja.

  Pokažite mu kako brijati

  Neka znaju da briju zrnima svoje brade - obično, to traje od vrha lica do dna. Ako rukom rukama rukama dirti lice, grublji osjećaj dolazi prema zrnu brade. Podsjetite ga da ide sporo, da koristi dugo, glatke poteze s ravnim, laganim pritiskom. Također mora isprati oštricu nakon svakog jednog ili dva poteza. Također, podsjetite ga da uvijek drži nož okomito na smjer u kojemu briše.

  Razmotrite poslije brijanja

  Sad ima mnogo gelova za naknadno brijanje i ovlaživača. Stavljanje dobar gel nakon obrijanja na lice može se osjećati prilično dobro nakon brijanja, bilo da koristite ručni britva ili električni.

  Trenirajte prvi par vremena, a zatim neka ga obrije

  Previše treniranja će ga natjerati da misli da ne mislite da je sposoban.

  Zapamtite, on će vjerojatno doživjeti nekoliko rezanja prvih nekoliko puta briše. Podučite mu vrijednost olovke sa stisncirom i nekoliko čašica toaletnih papira na tim sitnim mjestima krvarenja. Ali imajte na umu da nakon što se krvarenje zaustavi, ostaci stištića trebaju biti isprati i ukloniti ostatke toaletnog papira ili će biti neugodno u školi.

  Nemojte zaboraviti čišćenje

  Nakon svakog brijanja potrebno je temeljito isprati ručnike. Neka ga obriše bilo kakvu prolivenu vodu na šalteru i pobrinite se da obrišete njegovo lice od ostataka kreme za brijanje. Ako koristi električni brijač, brkovi se trebaju očistiti svakih nekoliko dana, a glave podmazivati. Također, glave za brijanje i brijanje ne traju zauvijek. Zamijenite ručno brušene patrone svakih 5-7 brijanja i zamijenite folije ili rotirajuće glave na električni aparat za brijanje kad počnu postati mutne.

  Ostali korisni savjeti

  1. Imajte stištičku olovku pri ruci: Možete dobiti styptic olovku u trgovini u blizini oštrica britva. To je mali čep veličine olovke izrađen od alata koji je dobar za zaustavljanje krvarenja na malim, britvama izazvane reže za brijanje.
  2. Podsjetite ga da se brine o svojoj koži: Brijanje i akne ne dobro se miješaju pa pazite da zna najbolje načine kako se koža čisti i vlaži. Otvor za sunčanje, kada je na otvorenom, pomoći će u sprječavanju tog strašnog osjećaja brijanja sunčane kože.
  3. Pusti ga da gledaš brijanje:Razgovarajte kroz ono što radite kako bi mogao dobiti cjelokupnu sliku. Polazeći prije nego što je dječak dovoljno star da se brije, također je dobra ideja; on je znatiželjan, a da nije pretjerano osjetljiv na pubertet.

  No Replies to "Evo korak-po-korak vodič o tome kako podučiti mladića da brije"

   Leave a reply

   Your email address will not be published.

   15 + = 21