Što trebate zapitati prije dobivanja prve ruke zglobova

Što trebate zapitati prije dobivanja prve ruke zglobova

Zglob tetovaže čine očaravajuću izjavu. Kakvo bolje mjesto za prvu tetovažu? Ovaj položaj pruža vam svakodnevnu priliku da se zapravo vidi vaš dizajn, nešto što se često propušta kada se prvi tetovaže smještaju u manje vidljiva područja.

Zbog toga je toliko važno da odaberete dobro osmišljenu tetovažu i zaista odvojite vrijeme pronalaženja prave umjetnice za naprijed.

Imajte na umu da, iako je ovaj tetoviranje lako pokriveno, stavljate ga na prilično istaknuto mjesto.

Od pozdrava i rukovanja do budućeg odabira nakita, vaša tetovaža će igrati važnu ulogu u vašem izgledu. Tetovaža zgloba također može biti upitna na radnom mjestu. Iako većina može biti pokrivena s vašim manšetama, kratke rukavice će zabraniti tu opciju.

Izbor dizajna

Za žene, tetovaže za nakit čine lijepe i vjerojatno izbore za dizajn zglob tetovaža. Cameos, lockets, pa čak i steampunk stilu satovi imaju savršen smisao na zglob. Za unutarnje tetoviranje zglobova, male dizajne kao što su insekti, simboli, pa čak i kratke i slatke fraze tetovaže također čine mudre izbore.

Za muškarce, zglob tetovaže mogu izgledati prilično jake i dobro funkcioniraju u dizajnu pune rukava niz cestu.

Križevi, sidra, nautičke zvijezde i tetovaže za imenike čine dobre dizajne zgloba za muškarce.

Na razini boli, ne gledate najgore mjesto na tetovažu. Bolje područje, više ćete osjetiti tetovažu, tako da mjesta poput rebra, vrha stopala i kuka imaju tendenciju da se gdje većina ljudi osjećaju umjereno do intenzivne boli, a ne na zglobu.

Sigurnost i naknadno održavanje

Što se tiče sigurnosti, zglob tetovaža ne predstavlja više rizika nego bilo koji drugi položaj.

Obavezno se prebacite na popis za provjeru tattoo sigurnosti koji se nalazi ovdje kako bi vaš tattoo umjetnik radio u čistom, sterilnom okruženju.

Treba koristiti sterilizaciju autoklava i upotrijebiti novu iglu za svaku tetovažu.

Za tattoo artist preporuke u vašem lokalnom području, izviđanje lokalnih trgovina, provjerite portfelje umjetnika i oslanjaju se na usmenu riječ, što je zaista uvijek najbolje.

Slijedite instrukcije vašeg umjetnika i ne skidajte tetovažu dok se iscjeljuju. Nadalje, svakako nosite SPF liberalno na tetovaži bez obzira na doba godine ili temperaturu. Vaši zglobovi i ruke bit će u stalnoj izloženosti elementima za ostatak svog života. Pokušajte spriječiti što više bliještanja i habanja tako što ćete ovo područje prekriti i zaštititi kada krenete na otvorenom.

Zglob tetovaža uvijek će napraviti konačnu izjavu. Sve dok pravilno razmotrite vrijeme i vrijeme u proces dizajna i pobrinete se da vaš umjetnik bude do par, vjerojatno ćete voljeti prvu tetovažu smještenu na ovom području.

No Replies to "Što trebate zapitati prije dobivanja prve ruke zglobova"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    6 + = 7