Tattoo Pain: Da li Outlining ili Shading boli više?

Tattoo Pain: Da li Outlining ili Shading boli više?

Pitanje: "Nedavno sam dobio početak svoje prve tetovaže, prilično velikog zmaja na mojem gornjem leđima, upravo sam dobio obris i povrijedio sam se kao u svakom pakao. ako je sjenčanje boljelo više ili manje od obrisa, ne znam hoću li podnijeti nešto bolnije. "

Odgovor: Žao mi je što nemate stvarno dobar tetoviranje.

Ako imate toliko boli, vrlo je moguće da vaš umjetnik ide previše duboko. Jesu li vaše linije lijepe i tanke, pa čak i sve na putu? Postoje li "sjene" tinte izvan linija ispod kože? Vidiš li tinte u kojoj ne pripada? Jeste li puno ožiljak? Ako ste odgovorili da na bilo koje od tih pitanja, to je više nego vjerojatno da je vaš tetovaža umjetnik tetovirući vam previše duboko i prva stvar koju bih raditi je pronaći novi tetovaža umjetnik.

Sada, ako to nije slučaj i vaša koža je samo osjetljivija od nekih ljudi, evo nekoliko opcija. Jedan, učinite sesije kraćim. Ako možete nositi samo 30 minuta, učinite to. Ako radite na velikoj tetovaži, osjećat ćete se pod pritiskom da sjednete kroz dulje sesije od vašeg tijela.

Držite novac i napravite pravila. Ako vam je potrebna pauza, recite umjetniku da trebate zaustaviti 5 minuta. Ako trebate ići kući, onda idite kući i javite mu se da ćete dobiti više posla za nekoliko tjedana.

Što se tiče razine boli u sjenku, to je teško reći. Imao sam nešto sjenila što je mnogo manje ozlijeđeno, a ja sam nešto učinio što više boli. Međutim, one koje su se više boljele dogodile su se dok sam gurao svoje tijelo previše daleko i već je bio u boli od dugog tetoviranja.

Kada dobijete sjenčanje učinite, to je učinjeno s grupom igala obično u dvije ravne linije koje se izvode paralelno, ali "izmjenično", što znači da je donji red igala razmaknut između gornjeg reda igala, ako to ima smisla.

U svakom slučaju, ovo je vrlo slično momku koji leži na krevetu noktiju. Ako je pokušao položiti na samo nekoliko noktiju ili nekoliko noktiju u okruglom obliku, to bi ga ugušilo. Međutim, kada se iglice ravnomjerno rasprše po čitavoj površini tijela, oni ga ne povređuju. Mislim da mag (shader) radi na vrlo sličan način. Zbog ravnomjernijeg pomicanja kože, mnogi to smatraju povrijeđenima manje od obrisa. Ali opet, ovo ima mnogo veze s razinom vještine umjetnika.

Ako niste sigurni da imate pravu osobu za taj posao, nemojte se bojati tražiti novog umjetnika da biste dovršili tetovažu. Ovo bi trebalo biti barem podnošljivi i ugodno uživati ​​u najboljem slučaju. Nadam se da možete završiti tetovažu bez previše komplikacija.

No Replies to "Tattoo Pain: Da li Outlining ili Shading boli više?"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    + 51 = 55