Pravi način da zaštitite svoje tetovaže od Sunca

Ljetna njegu tetovaža od vitalne je važnosti ako želite produžiti ljepotu i živost vaše tetovaže. Čak i ako je vaša tetovaža na diskretnoj točki i da li se sunce skriva iza oblaka, zaštitite tintu i držite ga podebljano ovim savjetima za njegu tetovaža.

žena applying sunblock to man's tattoo

John Giustina / Getty Images

Sunblock je najbolji oblik zaštite od raka kože i ostalih efekata kože koji oštećuju sunce, kao što su bore ili mrlja.

Ako imate tetovažu, a vi ste na suncu, potrebno je primjenjivati ​​sunčevu svjetlost, inače će vam tetovaža brzo nestati i izgubiti živopisne detalje. Plaćali ste tjelesnu umjetnost, stoga ga zaštitite suncobranom koji ima najmanje SPF 30 i ponovno se primjenjuje prema uputama.

02
od 04

Nosite odjeću za pokrivanje tinte

Nosite lagani sloj odjeće kada ste na izravnom suncu kako biste spriječili dugotrajno izlaganje vašoj tetovaži.

Lagane tkanine kao što su pamuk i gaza omogućuju vašoj koži da diše dok dodaju dodatni sloj zaštite za vašu kožu. Ako ne možete ostati u sjeni, ova dodatna prepreka pomoći će vašu boju tetovaža sjajnom bojom.

03
od 04

Čuvaj svoju novu tetovažu od Sunca

Unatoč vjerojatnom uzbuđenju, morat ćete pokazati svoju novu tetovažu, ništa ne može biti gore nego što se baciti na vaš bikini da biste dobili robu s trampom ili skidali košulju kako bi vijugao staru školu Pin-Updesign prije nego što je potpuno izliječen.

Tetovaže trebaju najmanje 10-14 dana ozdravljenja prije izlaganja suncu. Slijedite svoje detaljne detaljne upute nakon što krenete na otvorenom i zapamtite, nikada ne izlažite novu tetovažu u svojoj ljekovitoj fazi izravnim zrakama.

Pomažući vam da ispravno izliječite tetovažu osigurat ćete bolji završni rezultat i tetovažu koju možete ponositi, stoga samo objesite tamo.

04
od 04

Provjera mjesta za rak kože

liječnik checking woman's skin for cancer

Zinkevych / Getty Images

Bez obzira na dob, rasu ili obiteljsku anamnezu raka kože, još uvijek ste u opasnosti ako ste na suncu. Provjerite svoje tijelo redovito kako biste potražili bilo kakve promjene u mnoštvu. Sjeti se ABCDE-a raka kože.

Svaka mola koja jest (A) Asimetrično u obliku, koji ima nepravilan ili nazubljen (B) Granice ili (C) bojanje to je crna, blotchy ili neravnomjerna, i / ili a (D) Promjer koji je veći od gumice za brisanje ili (E) Povišeni površinu mora pregledati medicinski stručnjak kako bi isključio bilo kakvu prekanceroznu ili kanceroznu promjenu kože.

Samo zato što imate tetovažu ne znači da ste pokriveni od sunca. Zaštitite se od štetnih utjecaja sunca, budite pametni i zadržite svoju tetovažu i kožu na sigurnom dok uživate u ljetnim zrakama.

No Replies to "Pravi način da zaštitite svoje tetovaže od Sunca"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    − 1 = 5