Može li se stegnuti uši za uši smanjuju na normalno?

Može li se stegnuti uši za uši smanjuju na normalno?

Sa razvučenim režanjima i mjernim ušima, moguće je ukloniti nakit i zadebljati svoje režnjeve uha?

To ovisi o nekoliko varijabli, kao što su:

  • Kako je ispruženo
  • Koliko je ispruženo
  • Koliko dugo je izliječeno

Prvo, kako je bila rastegnuta. Ako se polagano i pažljivo proteže, a ne uzrokuje bilo kakve suzu ili scarring, to će povećati vaše šanse za uho da ide natrag u normalnu veličinu i oblik.

Ako ste koristili dermalni bušot, previše brzo rastegnuti, koristili su teške utege koji su se pružali abnormalnom obliku ili uzrokovali oštećenje bilo kojeg tkiva ožiljaka, a vaša vjerojatnost da će se vratiti znatno je smanjena.

Drugo, koliko je ispruženo. Ako se režanj proteže na 00g ili manje, vi ste puno bolji kandidat za vaše uho koji se vraća na "normalno". Međutim, ako se uši širite na veliku veličinu - poput palac promjera - onda su vaše šanse mnogo manja da će se uho ikada vratiti na način na koji je bio.

Konačno, koliko dugo je izliječeno. Ako ste protegnuli uho prije godinu dana ili prije nekoliko mjeseci, uho ima mnogo veće šanse da se smanji na svoju izvornu veličinu nego ako je već nekoliko godina ispruženo i potpuno izliječeno.

Imajte na umu da nijedna od njih nije teško i brzo pravila. Svatko je tijelo drukčije i svatko liječi drugačije. Postoji stvarno nema načina da znate sigurno hoće li vaš piercing vratiti na "normalnu" veličinu ako se odlučite za protežu i pokušajte se vratiti.

Zbog toga se istezanje treba uzeti vrlo ozbiljno, a ne samo na hirovu, jer vrlo dobro može biti nešto što je "zaglavljeno" za ostatak vašeg života. Ako vas to čini sretnim, onda sjajno! Ako vas to čini nervoznim, možda biste poželjeli razmotriti prije nego što poduzmete ovaj korak.

No Replies to "Može li se stegnuti uši za uši smanjuju na normalno?"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    + 47 = 55