Može li se koristiti tetive?

Može li se koristiti tetive?

Kada sam 2000. godine pohađao konvenciju NTA (National Tattoo Association), tu je bila štand s dvije dame koje predstavljaju tvrtku za Emla Cream. Jedan od njih, osobito, bio je čuo guranje tih proizvoda kao jedini način na koji bi mogao preživjeti tetovažu. Rekla je "horor priče" o boli koji su uključeni i potaknuli umjetnike tattoo da nose te proizvode kako bi privukli više kupaca koji su se bojali boli.

Slušati je, moglo bi se uvjeriti da je dobivanje tetovaža ozbiljno traumatično iskustvo i može se tretirati kao ništa manje od manje operacije.

Rade li oni?

Razmotrimo kako Emla radi. Krem ili flaster se nanosi na kožu i morate čekati 30 minuta kako bi ona stupila na snagu. Kada počnu raditi, traje samo 30 do 45 minuta. Prosječna tetovaža traje oko dva sata. To bi značilo da ćete morati:

 1. Nanesite kremu na 1/4 površine za tetoviranje.
 2. Pričekajte 30 minuta.
 3. Počnite tetoviranje, i zaustavite se nakon 30 minuta kada se počinje istrošiti.
 4. Nanesite kremu na drugu četvrtinu površine.
 5. Pričekajte 30 minuta.
 6. Tattoo ovaj dio za pola sata.
 7. Nanesite kremu na drugu četvrtinu dijela površine. 
 8. Pričekajte 30 minuta.
 9. Tattoo još 30 minuta.
 10. ) Nanesite kremu u posljednju četvrtinu tetovaže.
 11. Pričekajte 30 minuta.
 12. Napokon završiti tetovažu.

Upravo ste okrenuli 2-satnu tetovažu u 4+ satni projekt.

Ne samo to, ali postoji još jedan nedostatak Emla krema.

Lara White-Carl je suvlasnik Jacksonville Tattoo Studio sa suprugom Jimom "Finster" Carlom u Illinoisu. Ona je i medicinska sestra, a govoreći o Emli, kaže: "Ne samo da Emla dosadno traje samo pola sata, već i kad se osjećaj vraća, to je šok za sustav i nemir koji se osjećao tetoviranim postaje bolniji.

Bez Emle bi bilo neugodno i moguće čak i nelagodu; dok je kod Emle povratna senzacija desetostruko veća od onoga što bi se osjećalo bez upotrebe. "

Nikada nisam koristila Emlu, ali moja dvanaestogodišnja kćer redovito dobiva krvne žile i IVS tijekom posjeta liječniku za dijabetes. Jednom je dobila mogućnost korištenja patcha Emla kako bi se smanjila bol IV. Pokušala ju je i rekla da je mnogo više problema nego što je vrijedilo, a sada više ne želi prekinuti bilo kakvu prevenciju boli prije nego što joj krv privuče.

Što je s injekcijama lidokaina?

Još uvijek mislite da ne možete dobiti tetovažu bez neke vrste prevencije boli? Što je s Lidokainom? Ovo pitanje postavljeno je na oglasnim pločama, a evo što su neki od članova izjavili o tome:

 • "Čuo sam da neki od dečki iz trgovine kažu da kad stavite Emla Cream ili bilo što drugo da utrnete područje koje iskrivljuje ili nabrekne kožu i čini ga teže napraviti tetovažu." (Susieq846)
 • "Kažem [svojim klijentima] da bi povećala cijenu tetovaža / peircinga, ne bih dopustio nikome, osim liječniku, da se nekoga napravi, a ne vrijedi i trud. kako tetovaže / piercinga, a ako se ne povrijedi, kako znate da dobivate tetoviranje / probadanje? Stvarno, ako trebaju pucanj kako bi dobili [tetovažu], onda im vjerojatno nije potreban. "( kittycrazy)
 • "Wow, ne mogu zamisliti da koristim nešto za umirenje [kože] za bilo što, to je cijela svrha tetovaža i piercinga - oni uključuju boli, osobno dobivam potpunu žurbu od boli. dobiti spava tijekom mojih tetovaža. Zadovoljstvo izvan boli. " (Smilieone)
 • "Svatko tko ne može podnijeti bol ne može podnijeti ozbiljnost dobivanja tetovaže ili piercing bilo kako!" (Nipplesnmore)

Činjenica je, dobivanje tetovaža ili piercing samo nije tako loše! Ali to je "pravo prolaza" koju mnogi osjećaju treba zarađivati ​​suočavanjem s nelagodom koja se može povezati s njom. Ako to niste spremni učiniti, možda tetovaža ili piercing nije u redu za vas. Ako zaista želite tetoviranje ili piercing, postoje i drugi načini na koje možete "preživjeti" bez prolaska kroz sve nevolje tih odugovlačenih proizvoda.

 

No Replies to "Može li se koristiti tetive?"

  Leave a reply

  Your email address will not be published.

  − 5 = 4