5 seksi tetovaža mjesta za muškarce

Ove 5 seksi tetovaža mjesta za muškarce sigurni su da ostavljaju svoju nezaboravnu oznaku na svakome tko je sretan da vidi vašu kožu.

Tattoo plasman jednako je važan kao i odabir dizajna, ali mnogi ljudi okreću glavu i okreću rukavima koji se opredjeljuju za tradicionalne lokacije tetovaža.

Naravno, narukvice su klasične i bicep tats su teške, ali zašto ne istražiti još nekoliko sugestivan dijelova vašeg tijela? Možda bolno? Smatrajte užitkom. Vaše tijelo ima definiciju koja traži pažnju. Idemo zaviriti; imati sjedalo i otkopčati.

01
od 05
5 seksi tetovaža mjesta za muškarce

Cc Image moj tat_2s @ Flickr.
CC slika moja tat_2s @ Flickr

Ako ste spremni za prostorno oblikovanje tetovaža, leđa je tamo gdje se nalazi. Ovo mjesto za tetoviranje savršeno je za čovjeka koji voli skinuti košulju, znate, na plaži ili tijekom aktivne vožnje na otvorenom. Natrag tetovaže su ključ za kreativnu platnu i prilično dopuštaju beskrajnu inspirativnu izvedbu. Zgrade, fantastične ili užasne scene mogu nadoknaditi tamnu igru ​​na leđima, dok mitski Phoenix i duhovni projekti sunca stvaraju šareni platno. Počnite malu ili dodajte svoj zidni materijal tijekom godina. Natrag tetovaže će trebati puno sunblock tako podmaštaj ili pokriti kako bi vaš tinta podebljano.

02
od 05

kuk

5 seksi tetovaža mjesta za muškarce

CC slika (((okvlt @Flickr).
Cc slika (((okvlt @ Flickr)

Donji kukac je sugestivno područje koje pogoduje vrlo blizu kući. Mala tetovaža može se dobro uklopiti u ovo područje, što ga čini tajnim i erotskim mjestom za tintu. Ljubitelji imena, osobne zakletve i simboli su prikladni za ovu lokaciju. Razmotrite tetovaže crne tinte, crossesand mali astrološki simboli za seksipilne dizajnerske inspiracije. Ako ste joj dali obećanje, možete ga nositi ovdje u obliku Claddagha ili stihova. Ako igrate za istu momčad možete prikazati svoj ponos dugačkim tetovažama ili grčkim Lambda simbolom koji označava svoje oslobođenje. Ova tetovaža je samo za neke oči pa idite naprijed i prolijte nekoliko tajni.

03
od 05

grudi

5 seksi tetovaža mjesta za muškarce

CC Slika JohnoNolan @ Flickr.
Cc Image JohnONolan @ Flickr

Postoji osnovno pravilo za tetoviranje prsima; učiniti ih veličanstvenim. Dok tetovaže klasične dizajna za ovo široko mjesto uključuju srca, stare škole slike i bannere, možete ljepušan velik dio tinte što god želite na prsima. Razmislite o nečemu masivnom i muževnom poput broda, grba ili portreta. Odvojite dugo vremena i zamišljajte što se doista osjeća na ovom području. Tetovaža bi se trebala osjećati kao prirodno pojačanje vašem tijelu i trebalo bi imati neku vrstu smislene veze, osobito ako ga stavite na prsima.

04
od 05

Noga

5 seksi tetovaža mjesta za muškarce

CC Image Blakespot @ Flickr.
CC Image Blakespot @ Flickr

Idite naprijed i pokažite svoju gradnju s bedrenom tetovažom, sigurni da ćete se probuditi s užitkom. Tetovirane noge mogu se graditi na vašem mišićnom okviru, tako da udarite u teretanu, a zatim vašu umjetničku stolicu za komad koji je dobro postavljen na gornji dio bedra. Za nešto moćno, gurnite vatreni zmaj na nogu ili se odlučite za plemensko djelo. Za niže lokacije tele, razmotrite dizajne brodova, zastave, portreta i pinova koji se mogu zakrčiti ili stajati sami.

05
od 05

Penis

5 seksi tetovaža mjesta za muškarce

CC Image Roy Sinai @ Flickr.
CC Image Roy Sinai @ Flickr

Staviš tetovažu gdje? Oh, tamo. U međuvremenu ili oko prizora, sugestivno postavljeni genitalni tetovažni plamenovi sa seksipilom. Vruće ideje za ovo erotsko mjesto uključuju dizajne koje uključuju temu "prtljažnika", kao što je slon ili čak zmaj ili dizajn mača. Ovo područje preosjetljivo je izvan granica za mnoge tattoo umjetnike pa ćete morati kupovati i pronaći stručnu i pouzdanu stručnu osobu za genitaliju tetovaže. Naravno, pobrinite se da ispravno iscjeljuje prije nego što dođe, znate, igrajte. Kada je u paru s Apadravya penis piercing, genitalna tetovaža može biti krajnji pratilac za Kama Sutra užitak. Sad idite u tamo negdje seksi.

No Replies to "5 seksi tetovaža mjesta za muškarce"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    57 − = 54