Vaš vodič za osnovne seksualne pozicije

Vaš vodič za osnovne seksualne pozicije

Seksualne pozicije obično se pretražuju za parove koji žele prebaciti se i spriječiti seksualni život. Uvijek sam bio pomalo nesposoban za moć dano seksualnim pozicijama u bilo kojoj raspravi o boljem seksu. Istina je da promjena položaja vašeg spola može biti način da donese novu svijest vašoj seksualnoj igri i doživite nove fizičke senzacije. Ali korist novog spolnog položaja dolazi manje od položaja nego što to čini od različitih energetskih partnera, može donijeti novu poziciju.

Isto tako, iako postoje deseci knjiga, DVD-ova i web stranica posvećenih tisućama različitih položaja (to je uključeno), činjenica je da, iako postoji neograničen broj varijacija, postoji ograničen broj osnovnih spolnih pozicija. Do sada sam identificirao šest osnovnih pozicija. Ako imate druge, ili omiljene varijacije, slobodno ih dijelite u nastavku.

Leži na vrhu svake druge

Dva najpopularnija primjera ove osnovne pozicije su misionarski položaj i žena na najvišem položaju. Osnovni položaj uključuje jednu osobu koja leži na vrhu drugog, bilo okrenutog prema drugom ili na isti način. Većina varijacija na ovom položaju uključuje promjenu kuta penetracije mijenjanjem fizičke orijentacije partnera (kao u liftu, pod pravim kutom i koljenima na položaj prsa). Položaj se također može promijeniti tako da jedan partner ne leži uopće, kao u gore spomenutoj ženi na najvišoj poziciji, a manje uobičajena suprotna cowgirl.

Sjedeći seks položaji

Sjedeći seks položaj, gdje su oba partnera više ili manje sjedila sa jednim partnerom u drugom krilu, uglavnom su prikazana u filmskim prikazima duhovnog seksa, kao i u knjigama o položaju seksa koje pokušavaju ispuniti stranice. Dok nekoliko sjedećih mjesta može raditi, oni ne pružaju puno mogućnosti kretanja jer niti jedan partner nema puno potencijala.

Varijacije, poput podignute klečeće pozicije nude više mogućnosti, a za neke sjedeći uspravno će biti najudobniji ili možda samo položaj koji radi.

Bočni poredak položaja spola

Sljedeći položaj arhetip je onaj gdje oba partnera leže na svojim stranama. Ova pozicija može biti licem u lice ili lice prema stražnjoj strani glave, više ljubazno poznata kao položaj za žlica. Položaj poredan može raditi i za ljude koji imaju poteškoća u udobnosti jer jastuci mogu pružiti podršku i zadržati ih na mjestu. Pozicija je također odlična ako se osjećate umorni ili lijeni i ne želite previše pokretati. Nedostatak je što niti jedan partner nema puno potencijala. Neke varijacije, poput kugle klečeće, mogu se riješiti.

Ruke i koljena

U većini anketa omiljenih seksualnih pozicija, nakon "žene na vrhu", vrhunski odabrani položaj ima tendenciju da bude stražnji ulazak ili psić stil. Osnovni položaj, međutim, uključuje jednog partnera na svojim rukama i koljenima, a drugi prodiru s leđa. Većina varijacija na ovom položaju (poput psiha i ruku) mijenjaju kut utjecaja ili u kojoj mjeri partner koji se prodire je gore ili dolje.

Stalni rodni položaj

Drugi osnovni tip spolnog položaja je stojeći položaj.

Svaka pozicija koja vas odvodi od kreveta ili druge ravne površine može biti dramatična smjena i iako mnogi smatraju da su stalni seksualni položaji previše naporni da bi zadržali dugo vremena, uzimajući svoje tijelo i um iz kreveta i bave gravitacijom mogu biti dobri promjena za neke.

Vi, ja i neki objekt koji znamo

Ovaj konačni osnovni položaj manje je o određenoj fizičkoj konfiguraciji nego što je to glavno obilježje mnogih velikih rekvizita koje možemo koristiti u seksualnim položajima. Jedan od najčešćih i najpopularnijih je rub kreveta, ali ljudi također koriste stolice i sofe kao način podupiranja njihove težine za udobnošću, ali i povećavaju mogućnosti kretanja i mijenjaju kut prodiranja. Postoji mnogo varijacija na ovoj poziciji od kojih neki, poput položaja djelovanja nogu koja uključuje korištenje ruba objekta i tijela kako bi se stvorio dodatni pokret.

No Replies to "Vaš vodič za osnovne seksualne pozicije"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.

    16 + = 21